Watch 4 vs Watch 4 Classic vs Watch 5

themeister10

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bir akıllı saat almak istiyorum ama kararsız kaldım. Bütçem en fazla 6 bin TL, hadi 6500 TL olsun. Samsung Galaxy Watch 4 (44mm), Samsung Galaxy Watch 4 classic, Samsung Galaxy Watch 5 alabileceğim üç model.

Kararsız kaldığım nokta ise şurası, Watch 4 alırsam en ucuzu ve aralarında o kadar özellik yok ama classic kadar güzel durmuyor ayrıca eski.
Watch 4 classic tasarımı en güzel olanı fakat Watch 5 ile fiyatı aynı ve aynı fiyata eski bir model almak ne kadar mantıklı bilemiyorum
Watch 5 ise gereksiz pahalı ve aradaki fiyat farkını özellikleri bakımından hak etmiyor çünkü aralarında çok özellik yok. Ama en yenisi de bu. (Watch 6 çok pahalı 6K'nın altında bulamadım. 40mm tercihim değil).

Şunu da eklemek isterim, 40mm küçük gelir ama Watch 4 Classic'in 42 ve 46mm seçenekleri var, bileğim çok kalın değil açıkçası ve 46Mm'nin kaba durmasından korkuyorum. Kullanıcı deneyimleri benim için önemli.

Bunlardan birini bana önerirseniz sevinirim, neden önerdiğinizi de yazın. Tercihim Samsung ama eğer 6 bin TL'nin altına daha güzel bir öneriniz varsa onu da alırım. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden Watch 6 Classic tercih etmiyorsunuz? Ha pardon yazmışsınız 6.400TL'ye var isterseniz atarım.(47MM)
Link atabilirseniz sevinirim. Mağazaya gidip alacağım bu arada, trendyoldan falan sipariş vermek istemiyorum.

Bu arada Watch 6 44mm de olabilir dediğim gibi fiyat farkını hak ediyorsa (Watch 5 44mm veya Watch 4 44mm ile karşılaştırıldığında)

6.400TL'ye çıkamam diyorsanız Watch 6 Classic'in 6.000TL 43MM hali var ama belki ekran küçük gelebilir.

Link atabilirseniz sevinirim. Mağazaya gidip alacağım bu arada, trendyoldan falan sipariş vermek istemiyorum.
Hepsiburada'da var ve satıcısı Samsung Türkiye atayım mı? Sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Ayrıca sepette 700TL indirim varmış 5700TL'ye denk geliyor.

Hangi modeli alacaksan al mühim değil ama classic modeli al.
Samsung saatlerin en iyi özelliği bezel olması.

Yani 4 classic ya da 6 classic al, aradaki farka değer mi dersen içtenlikle söylüyorum deymez.

Paran varsa tabi 6 classic alabilirsin.

6.400TL'ye çıkamam diyorsanız Watch 6 Classic'in 6.000TL 43MM hali var ama belki ekran küçük gelebilir.

Hepsiburada'da var ve satıcısı Samsung Türkiye atayım mı? Sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Ayrıca sepette 700TL indirim varmış 5700TL'ye denk geliyor.
Hocam iki üç kuruş fazla vereyim mağazadan alayım kafasındayım. Sıkıntı çıkacağından değil daha çok bakarak alma taraftarıyım. Elime alıp incelemedim çünkü daha önce.

Hocam iki üç kuruş fazla vereyim mağazadan alayım kafasındayım. Sıkıntı çıkacağından değil daha çok bakarak alma taraftarıyım. Elime alıp incelemedim çünkü daha önce.
Haklısınız hocam, teknoloji mağazasında inceleyip, tercih yapabilirsiniz çünkü teknoloji mağazalarında aşırı pahalı diye biliyorum minimum 1000TL fark oluyor diye biliyorum.

Buldum galiba.
Vatan:

Teknosa:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı