Watch Dogs 2 titreme yapıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Yavuzthegreat

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Aydın
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
8x2 5200 Mhz
Ekran kartı
Rtx 4050
İşlemci
i5-13420H
Merhaba.
HP Omen 16 serisi bir laptopa sahibim. RTX 4050 ekran kartı, i5-13420h işlemci donanımına sahip. Watch Dogs 2 oynamak için oyuna girdiğimde ekranda titreme sorunu oluyor. İnternette bu sorunla karşılaşanlar çok olmuş ve "flickering" olarak bakabiliyoruz YouTube üzerinden. Titremekten kastım patlama gibi, bilhassa gökyüzü sürekli olarak flash yanar gibi patlayıp sönüyor, sorun ne olabilir?

Merhaba.
HP Omen 16 serisi bir laptopa sahibim. RTX 4050 ekran kartı, i5-13420h işlemci donanımına sahip. Watch Dogs 2 oynamak için oyuna girdiğimde ekranda titreme sorunu oluyor. İnternette bu sorunla karşılaşanlar çok olmuş ve "flickering" olarak bakabiliyoruz YouTube üzerinden. Titremekten kastım patlama gibi, bilhassa gökyüzü sürekli olarak flash yanar gibi patlayıp sönüyor, sorun ne olabilir?

Bende de böyle bir durum olmuştu grafiklerden çözünürlüğü düşürmüştüm sorun çözülmüştü.

Merhaba.

Oyun dosyalarını doğrulayıp tekrardan sorun devam ediyor mu diye bakar mısınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı