WatchOS 10, iOS 16.6.1 ile eşleşmiyor

Makaleler
18
Selam, Apple'ın en son tanıttığı akıllı saat ve telefon yazılım güncellemelerini aldıktan sonra iOS 17'nin kullanıma elverişli olmadığına karar verip 16.6.1 sürümüne downgrade yaptım. Telefon sıfırlandığından dolayı saat ve telefonu tekrar eşleştirmem gerekiyordu ancak bunu denediğimde watchOS 10'un sadece iOS 17 ile eşleşeceğine dair bir uyarı aldım. Yani 1 gün önceki iOS sürümü, 1 gün sonra akıllı saatten bilgi çekmek için elverişsiz hale gelmiş gibi bir saçmalık söz konusu. Watch sürümü düşmediğine göre, benim de iOS 17 yükleme gibi bir şansım olmadığından saati çıkarıp çekmeceye kaldırdım. Bunun bir çözümü var mı?

Olay şöyle güncellemeyi beta şeklinde yaptığınız için saat sürümü watchOS 10'da ve sürüm düşemiyorsunuz. Apple saatler de benim de öyleydi Apple destekten yardım aldım ve servise götürmeniz gerek diye söyledi. Saatin ve cep telefonun tam sürümleri çıktığı için betadan çıkarttım ikisini de şu an öyle kullanıyorum iOS 17 ve watchOS 10'u. Kısacası servise giderek sürüm düşürebilirsiniz, ücretli ama bilginiz olsun. Ücreti hakkında bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olay şöyle güncellemeyi beta şeklinde yaptığınız için saat sürümü watchOS 10'da ve sürüm düşemiyorsunuz.
Kararlı sürümü bekledim, betadan geçmedim ki.

Elbette böyle bir saçmalık için para ödemezdim lakin her halükarda saatleri, ne beni Apple Center'da sıra bekletecek kadar, ne de bana olmaması gereken bir şeyi düzelttikleri için para ödetecek kadar kıymetli değil. Neyse bari eğer yolu yoksa iOS 17 adam olana kadar bekler ya da satarım. Zaten oto-uyku algılaması bile gelmedi devrim diye adlandırdıkları güncelleme ile.

Kararlı sürümü bekledim, betadan geçmedim ki.

Elbette böyle bir saçmalık için para ödemezdim lakin her halükarda saatleri, ne beni Apple Center'da sıra bekletecek kadar, ne de bana olmaması gereken bir şeyi düzelttikleri için para ödetecek kadar kıymetli değil. Neyse bari eğer yolu yoksa iOS 17 adam olana kadar bekler ya da satarım. Zaten oto-uyku algılaması bile gelmedi devrim diye adlandırdıkları güncelleme ile.

Hocam iOS 17'de nasıl bir sorun yaşadınız ki?

Ekran sürem 7-8'lerden maksimum 2.5 olacak şekilde düşmüştü. Bu 2.5 saatin sadece 45 dakikası sosyal medya geri kalan genelde sadece PDF okumak bu arada. Her WhatsApp mesajı yanıtlamama %1 şarj düşüyordu.

Hocam bende de ekran sürem düştü, arka planda yenileyi kapatınca düzeldi. Kapattınız mi? Fakat sizinki hiç normal değil gibi duruyor, 17.0.1'de yenilik oldu mu? Bilmiyorum fakat yaptınız mı? Çevremde hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım çünkü.

Bu ekran mesafesi cart curt çok şarj yiyor gibime geliyor.

Her koşulda 2.5'lara düşmesi çok anormal.

Hocam bende de ekran sürem düştü, arka planda yenileyi kapatınca düzeldi. Kapattınız mi? Fakat sizinki hiç normal değil gibi duruyor, 17.0.1'de yenilik oldu mu? Bilmiyorum fakat yaptınız mı? Çevremde hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım çünkü.

Kesinlikle çok anormal. Bütün hayatım iletişim ve 2 gün boyunca resmen işkence çektim. Yanımdasın ama dokunamıyorum diye ağıt yakmadığım kaldı bir şarjım bitmesin diye yani.

Arkada sürekli Kaspersky VPN açıktı. O da çok eritiyordu ancak bunun sadece iOS 17’de olması yine suçluyu Kaspersky yerine iOS yapıyor. VPN’i de kapatmıyorum çünkü mecburiyetten yüksek hızlı ortak ağlarda geziyorum gün içinde sürekli.

Kesinlikle çok anormal. Bütün hayatım iletişim ve 2 gün boyunca resmen işkence çektim. Yanımdasın ama dokunamıyorum diye ağıt yakmadığım kaldı bir şarjım bitmesin diye yani.

Arkada sürekli Kaspersky VPN açıktı. O da çok eritiyordu ancak bunun sadece iOS 17'de olması yine suçluyu Kaspersky yerine iOS yapıyor. VPN'i de kapatmıyorum çünkü mecburiyetten yüksek hızlı ortak ağlarda geziyorum gün içinde sürekli.

Arka planda yenileyi kapattınız mı? Öyle bir ayar vardı ben onu kapatınca iyileşti biraz, telefonu aç kapa vb. yaptınız mı?

Ekran sürem 7-8’lerden maksimum 2.5 olacak şekilde düşmüştü. Bu 2.5 saatin sadece 45 dakikası sosyal medya geri kalan genelde sadece PDF okumak bu arada. Her Whatsapp mesajı yanıtlamama %1 şarj düşüyordu.

Telefonunuz nedir?
iOS 17'nin genel sürümünde çok sorun yaşamıştım bende, betaya geçince sorunlarım kalktı. Betaya geçmeyi deneyebilirsin.

Son düzenleme:
Ekran sürem 7-8'lerden maksimum 2.5 olacak şekilde düşmüştü. Bu 2.5 saatin sadece 45 dakikası sosyal medya geri kalan genelde sadece PDF okumak bu arada. Her WhatsApp mesajı yanıtlamama %1 şarj düşüyordu.
Hocam böyleyse hiç normal değil Apple desteğe yazın. Bu arada merak ettim cihaz modeliniz neydi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı