Warg
Kilopat
- Makaleler
- 1
Ağlamak istiyorum...
Bu WattMan hatası eninde sonunda çözülecek ve çok saçma bir sebepden olduğu ortaya çıkacak bak unutma bu sözümü
Ağlamak istiyorum...
Lütfen öyle olsun, dua ediyorum inşallah saçma sebepten olur.Bu WattMan hatası eninde sonunda çözülecek ve çok saçma bir sebepden olduğu ortaya çıkacak bak unutma bu sözümü.
GIGABYTE RX570 bu hatayı hiç vermiyor. Bence çipler bazılarında kafayı yiyor OC'den, bazılarında ise sorunsuz çalışıyor.Bu WattMan hatası eninde sonunda çözülecek ve çok saçma bir sebepden olduğu ortaya çıkacak bak unutma bu sözümü.
Her farklı firma kendisine göre OC yapıp mı satıyor? Yani mesela AMD'nin kendi sattığı ekran kartı ile MSI'ın sattığı ekran kartı farklı güçte falan mı?Yazılımsal olsa şimdiye çözülmüş olurdu bence, 1 yıl önce bende olan sorun görüyorum hala var. @Recep Baltaş hocamın dediği gibi tamamı ile donanımsal ve aşırı OC'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Ben tamami ile katılıyorum böyle olduğuna çünkü OC yapmak istediğimde Sapphire olan RX 570 ile GIGABYTE olan RX570'in değerleri farklı çıkıyor standartta. Siz kıstığınız zaman aslında OC'yi kaldırmış oluyorsunuz.Her farklı firma kendisine göre OC yapıp mı satıyor? Yani mesela AMD'nin kendi sattığı ekran kartı ile MSI'ın sattığı ekran kartı farklı güçte falan mı?
Gigabyte RX570 bu hatayı hiç vermiyor. Bence çipler bazılarında kafayı yiyor OC'den, bazılarında ise sorunsuz çalışıyor.
Her farklı firma kendisine göre OC yapıp mı satıyor? Yani mesela AMD'nin kendi sattığı ekran kartı ile MSI'ın sattığı ekran kartı farklı güçte falan mı?
Aynen öyle çok iyi açıklamışsınız dediğimi.Doğru olabilir.
Ben kasamı değiştirdikten sonra WattMan görmedim belki de hava akışı bile etkiliyordur.[psu aynı]
Mesela ASUS örnegin RTX 2070S 1800 MHz yapıyor atıyorum 5000 TL'ye satıyor gene ASUS RTX 2070S X 1810 MHz yapıyor 5200 TL y satıyor.
Doğru olabilir.
Ben kasamı değiştirdikten sonra WattMan görmedim belki de hava akışı bile etkiliyordur.[psu aynı]
Mesela ASUS örnegin RTX 2070S 1800 MHz yapıyor atıyorum 5000 TL'ye satıyor gene ASUS RTX 2070S X 1810 MHz yapıyor 5200 TL y satıyor.
Valla ne bileyim içim ne rahatladı ne dahada kötüleştiAynen öyle çok iyi açıklamışsınız dediğimi.![]()
Normalden daha sakin çalışıyor.Valla ne bileyim içim ne rahatladı ne dahada kötüleştiAma anladığım kadarıyla ekran kartı yanmaz bişey olmaz dimi? Sonuçta dahada güçten kısıyorum normal çalışıyor.
Kralsınız. <3Normalden daha sakin çalışıyor.Dediğim gibi OC'yi kaldırıyorsun ve normal bir RX570 çalışması elde ediyorsun kısarak. Rahat olabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.