Wattman hatası hala devam ediyor mu?

cChef

Decapat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
R5 2600 ve rx580 sistem alacaktım fakat AMD ekran kartlarında wattman hatası olduğunu gördüm. Kullanıcılar sürüm yükseltip düşürse de, driver silip yüklesede bu hatadan kurtulamadıklarını söylüyor. Sizler bu hatadan kurtuldunuz mu, hata hala devam ediyor mu? Bu sorun beni APU sistem toplamaya itiyor. Malum Nvidia ekran kartları pahalı.

Benim için bir sıkıntı yok. 19.5.2 de 2 kere yaşamıştım. 19.6.X ilaç gibi geldi

Son düzenleyen: Moderatör:
RX570 8 GB ekran kartımda ısınma sorunu yaşıyorum. Forumda çok arkadaş var bu sorunu yaşayan. Alacaksanız sorunları olduğunu göz önünde bulundurun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar süredir hatayı almıyor sunuz?
... Dediğim gibi, 19.6.X sürümlerini kullanmaya başladığımdan beri. Bir çok insan opsiyonel güncellemeleri yapmıyor, ben yapıyorum. Sıkıntı çıkarmıyor.

RX 570 8 GB ekran kartımda ısınma sorunu yaşıyorum. Forumda çok arkadaş var bu sorunu yaşayan. Alacaksanız sorunları olduğunu göz önünde bulundurun.
Hangi model olduğu önemli. Bahsettiğin sanırsam Armor modeli çünkü Nitro ve Pulse modellerinde pek karşılaşmadım. Ekran kartının ısınmasını direk kartla tanımlamamak gerek. Kasa ve bulunduğu ortamın sıcaklığıda önemlidir.

Aslına bakılırsa Wattman bir hata değil. Bir uyarı(Bilgilendirmede denilebilir). Sistemle alakalı bir sorun var ve bunu kullanıcıya bildiriyor. @Can Çeralp bu konu hakkında çok bilgilendirici yazılar yazmış bir okumazı isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…