Ventolas Hectopat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 142 5 Aralık 2020 #1 Biliyorum yüzlerce konu var ama güncel bir çözüm vardır diye sormak istedim. PC'de donma, kapanma kısaca WattMan sorunu var. Güncel çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2020
Biliyorum yüzlerce konu var ama güncel bir çözüm vardır diye sormak istedim. PC'de donma, kapanma kısaca WattMan sorunu var. Güncel çözümü nedir?
Baturs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Masasında Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Aralık 2020 #2 Ekran kartınız Sapphire marka mı ? Artı 0 Eksi
Frederick Bishop Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #3 Farklı sürücüler deneyin. Voltaj düşürme rehberlerini uygulayın. Olmazsa garantiye gönderin. Artı 0 Eksi
KS KS Ventolas Hectopat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 142 5 Aralık 2020 #4 Baturs dedi: Ekran kartınız Sapphire marka mı ? Genişletmek için tıkla... evet maalesef Frederick Bishop dedi: Farklı sürücüler deneyin. Voltaj düşürme rehberlerini uygulayın. Olmazsa garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... hepsini denedim, garanti bitti maalesef. Artı 0 Eksi
Baturs dedi: Ekran kartınız Sapphire marka mı ? Genişletmek için tıkla... evet maalesef Frederick Bishop dedi: Farklı sürücüler deneyin. Voltaj düşürme rehberlerini uygulayın. Olmazsa garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... hepsini denedim, garanti bitti maalesef.