Çözüm WattMan hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bende de eskiden ASUS ROG RX470 vardı binde bir alırdım WattMan hatasını yani kullandığım süre boyunca 3 defa falan aldım 4 yıl kullandım bu kartı ancak Sapphire RX 5600XT geçince neredeyse sürekli WattMan hatası aldım çok garip sorun olacaktırki bana kalırsa Sapphire gibi.
Markalarda WattMan hatası çok daha fazla yaşanıyor yani biri AMD ekran kartı alacaksa fiyattan kaçmayacak ve ASUS model bir kart alması gerecek bu tarz sorunları daha az yaşaması için.

Hocam AMD'deki en iyi kartları Sapphire üretiyor, size denk geldiğini düşünüyorum veya Pulse ITX gibi giriş seviyesi bir model kullandınız. Benim toplamda 30 kadar kullandığım RX 400-500 serisi kartın 25 tanesi Sapphire idi. 5500XT 8GB Sapphire Pulse kullandım hatta 1-2 gün ETH kazımı da yaptım o da hiçbir hata vermemişti.

Doğrudur ancak bu hatanın neden kaynaklandığını bulmak çok zor ya anakart ile bir sorun olabilir sanırım?

İsterseniz 1600W alın, olay PSU'nun kendisi. 400W sertifikasız everese PSU ile RX 580 4 GB kullandım WattMan almadım biraz şans işi olduğunu düşünüyorum.

Hocam ilki 600W Corsair idi sonrasında Aerocool 750W 80+ aldım. Dediğiniz ucuz markalar için geçerli bir şey. Aerocool önceki iki topladığım bilgisayarda da tercih etmiştim. Şükür kötü bir tecrübe edinmedim.

Hocam arkada crash verip yeniden açılsa ben hissetmeyecek miyim? Tam olarak anlamadım ne demek istediğinizi.
Dostum bende RX570 vardı bu durum genelde sürücüyü sıfırlıyor hatayı algılatınca.
Varsayılan ayarlarına dönüyor sürücü.
Örneğin bende elektrik kesintisi gibi durumlarda bu hata çokça geliyor başıma ama bana olanlarda öyle kritik bir durum olmadı

WattMan hatası sistemden sisteme değişiklik gösterebilen çok sebepli ve değişken bir hatadır.

6600XT ile bu hatayı aldığımda çok şaşırmıştım. Yüklediğim driver çok önerilen ve kararlı bir sürümdü. İki gece download için açık bıraktığımda sabah PC'nin kapalı olduğunu fark etmiştim açıldığında bu hata ile karşılaşmıştım. Hiç başında durduğum süreçte başıma gelmemişti. Sonradan iki gece de ard arda elektrik kesildiğini öğrendim. Sonrasında da açık bıraktığımda böyle bir sorun yaşamadım.

Vallahi kardeşim Allah ne muradın varsa versin 5 - 6 aydir bende de WattMan hatası alıp oyundan atıyordu Yusuf kardeşim teamviewer'den pc me baglanip MSI Afterburner programı ile ayar çekti sıkıntı ortadan kalktı Yusuf kardeşim insanlığın bitmediğini ispat etmiştir sözde benim ekran kartımın WattMan belasindan kurtulamadigim için kendisinden sözde ekran kartı satın almak için aramıştım abi parana yazık ben pc ne bi ayar çekiyim kurtulacaksin dedi ve öyle de oldu Allah senden sonsuz razı olsun adamın dibi Yusuf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…