Yusufkk38
Hectopat
Daha fazla  

Peki bu durum herkeste böyle mi? Böyle ise büyük rezalet gerçekten.
Tabii ki hayır ama bazı kart modellerinde olma ihtimali yüksek, sebebi ise maalesef AMD kartlarının frekansı bol keseden vermesi mesela R9 380 ekran kartının OEM tasarım modelinde frekans 910MHz ama ASUS ROG STRIX modelinde 990 MHz gerisini siz düşünün.
Gerçekten konu açmanın zamanı geldi, WattMan hatasının kesin çözümü yoktur, ekran kartının GPU'su değişene kadar, ama gücünü düşürerek devam etmekde iyidir, yakın bir zamanda buna bir konu açacağım.
Kesin olmasa bile çözümünün olduğunu kanıtlamış olduk sanırım benim sorunum çözüldü 1 haftadır her gün oyun oynuyorum özellikle çökme yapan oyunlar hala hata almadım umarım bu hatayı alan herkes bur an önce çözüme kavuşturur gerçekten çok can sıkıcı bir durum.
Dediğim gibi NVIDIA size bunu söylemiyor, görev yöneticisinde kapanıp açıldığı belli oluyor. Tabii NVIDIA daha stabil ona bir lafım yok. Bu arada 6000 serisinde böyle hatalarla karşılaşan görmedim, ayrıca dediğim gibi WattMan herhangi bir nedenden kaynaklanır. Misal RAM'den mavi ekran yersiniz, sistem açıldığında WattMan yazar, güç kaynağı o an yetiştiremez sistem açıldığından WattMan yazar, elektrikler gider WattMan yazar. Yani bu bir hata değil, "bir şeyler ters gidiyor galiba dur bakalım bir ayarları baştan yükleyeyim ben" arabiri midir?
Hocam dediğiniz doğru ama herkeste geçerli degil bu olay çünkü benim yazımı okursanız bahsettim bu sorun sadece yazılımsal değil donanımsal da olabilir dedim ve sorun olabilecek parçalardan bahsettim ama benim sorunum hem yazılımsal hem de donanımsal çıktı yani benim ekran kartı sürücüsü kısmında ve GPU clock frekansı kısmında sorunlarım vardı PC ara yüzü ile ilgili hiçbir sorunum yoktu ki zaten her testi yaptım hatta PSU bile değiştirdim.
Hocam bende oldu diye sizdede olucak anlamına gelmez teknoloji şans işi örnek veriyorum bu ekran kartından önce RX470 kullanıyordum bir kere bile çökme yaşamadım ama forumda bir sürü konu var rx470 ile ilgili, ek olarak 2.el almıştım zamanindaBen 6 yıldır GTX 970 kullanıyorum hiç sürücü çökmesi yaşamadım. AMD kart almayı düşünüyordum ama bu Wattman hatası beni endişelendiriyor. 6800 civarı bir şey almayı düşünüyordum.

Son düzenleme: