WattMan hatası

BSayaln

Hectopat
PC'yi 2 ay oldu alalı şu ana kadar böyle bir hata almadım ama geçen gün CS:GO oynarken bir anda siyah ekran oldu oyundan attı ve WattMan hatası verdi. Neden olduğunu anlayamadım birkaç çözüm yoluna baktım denedim olmadı. Format attım yine olmadı. Güç kaynağı 500W en son garantiye vereceğim. Bu sorun neden olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
RX serisinin çoğunda var bu hata ama bir zararını görmedim. Bağzıları hızlı başlatmayı kapatarak çözmüş sorunu bende işe yaramadı.

AMD'nin ekran kartı tarafı ancak 2-3 seri sonra yerine oturur. İşlemcilerine laf yok ama. 7NM ile güç tüketimi anca Nvidia'ya düştü. Hataların çoğu RDNA mimarisinde düzeldi ama hala kronik yazılım hataları devam. Zaten ekran kartı sektöründe şuan iyi olsaydılar, önceki kartlarındaki yazılım hatalarını yok edip kullanıcıların kalbini kazanırdılar ama aynı hatalar bu nesilde devam ediyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı