Wattpad'e erişim engeli getirildi

717525

Centipat
Wattpad'e erişim engeli getirildi, ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sebebi henüz açıklanmamış acaba içerikten ötürü mü?

"Bilinç kazandırmak yerine yasaklamak" zihniyetinden bir gol daha.

İlgilendiğimden değil, hayatım boyunca Wattpad'de toplam 5 dakikadan fazla geçirmemişimdir. Ne olduğunun ve neden yapıldığının farkındayım ama yasaklayarak bir şeylerin önüne geçilemeyeceğini ne zaman anlayacak bu millet, merak ediyorum.

Son düzenleme:
Çoğu kişi iyi ki yasaklanmış diyip duruyor. Sıranın onlara geleceğinden haberleri yok.

İşlerine gelmeyince ahlak bekçisi kesiliyor herkes. Milletin psikolojisini bu ülke ve insanları, ailesi, akrabaları vs. yeterince bozuyor zaten; 15 yaşındaki Ayşe Wattpad'den fantezi okuyunca ne olacak?

Bizim milletimiz yasaklanan şeyleri daha çekici buluyor tabii ki benim " bizim milletimiz" dememe bakma bende bu milletin bir parçasıyım bende bu duygulara ev sahipliği yapıyorum biz yasakla uslanacak bir toplum değiliz anlatmaları ve ceza getirmeli gerekmekte.

Ceza ile olmaz, yaptıkları bu zaten. Yasaklama, cezalandırma vb. negatif baskılar her zaman geri teper. Bilinç kazandırma ve ödüllendirme gibi pozitif eylemler asıl kontrolü sağlayan şeydir.

Yani müstehcen içerik yazanları bence maddi bir para cezasına tabii tutup en azından wattpad de yazmamalarını sağlayabilirsin. Bilmem ne hikayesi yazan adamı neyle bilinçlendireceğiz ki adamın doğal ihtiyacı bunu tetiklettiriyor.

Lise yıllarımda buradan kitap okuyanlara acırdım. Ancak biraz daha büyüyünce şunu fark ediyorsun, özellikle genç kızların erotik eserler okumak için kullandığı bu platform onlara aynı zamanda okuma alışkanlığı da kazandırıyor.

Wattpad olmasa bu insanlar maalesef ki gidip klaslikler vs. okumayacaklar. Tam aksine hiç kitap okumayacak olan insanları kendine çeken bir web sitesiydi. Kapatılması bu açıdan kötü olacak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı