Wax nasıl kullanılır?

aliyevv07

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçen berbere gittim saçıma wax sürdü bende gittim aynısından aldım. Ama bunu nasıl kullanacağım bilmiyorum çoğu kişi banyo yaptıkdan sonra kullanılması gerektiğini söylüyor, ben banyoyu hep yatmazdan önce yaparım ama bazı kişilerde yatmazdan önce vurulmaması gerektiğini öyle olunca saça zarar verdiğini söylüyor. Ne yapacağımı bilemedim yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar geçen berbere gittim saçıma wax sürdü bende gittim aynısından aldım. Ama bunu nasıl kullanacağım bilmiyorum çoğu kişi banyo yaptıkdan sonra kullanılması gerektiğini söylüyor, ben banyoyu hep yatmazdan önce yaparım ama bazı kişilerde yatmazdan önce vurulmaması gerektiğini öyle olunca saça zarar verdiğini söylüyor. Ne yapacağımı bilemedim yardımcı olursanız sevinirim.

Nasıl saç istediğine bağlı. Dalgalı istiyorsan spreyle toz wax al. Ama düz ve mesela yana yatık falan istiyorsan normal jel wax al. Jel wax aldığını varsayıyorum geçe yatmadan önce yıkanmak yerine sabah uyandığında yıkanabilirsin. Sabah yıkandıktan sonra saçına waxı sürersin akşama kadar öyle durur. Gece yatmadan önce de tercihine bağlı saçını normal suyla yıkayıp kurulayıp yatabilirsin ama ben yapmıyorum bence gerek de yok. Gidip bir avuç wax sürmüyorsan kafana yatmadan önce yıkamanı gerektirecek bir şey yok. İki parmağına al sür yeterli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı