Waybar renkleri hangi dosyadan değiştirilir?

everyone.exe

Decapat
Daha fazla  
Konudakilerin dediği şeylere katılıyorum ama hiç beklemediğim güzel bir yanı vardı Hyprland'in: Performans. Yani aslında bekliyordum sonuçta çok minimal bir sistem olarak geliyor Hyprland'in kendisi. Ama oyunlarda verdiği performans inanılmaz. En iyi FPS veren KDE zannediyordum ama Hyprland ondan da iyi çıktı. Bu yönüyle hem gönlümü hem ilgimi hem de zamanımı kazandı. Tabii ekran görüntüsü atmazsak olmaz:

Eki Görüntüle 2490221

Eki Görüntüle 2490220

Eki Görüntüle 2490219

Alışacak o kadar şey var ki sanki başka bir işletim sistemi kullanıyormuşsunuz gibi oluyor. Her şey farklı. Kolaylıkla alışırsınız.

Benimkinden daha güzel olmuş kendiminkini nasıl daha güzel yaparım bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Hocam sizin waybarınız çok hoşuma gitti paylaşabilir misiniz?

1747218749827.png

Benimki çöp gibi duruyor :D

1747219693696.png

Fazlalık için kusura bakmayın kırpamadım. Şu üstteki damla işaretinin üstüne gelince saçma ayarlar beliriyor, mesela waybar Config waybar colors vs. bunlar hangi dosyada değişiyor bildiğimiz CSS midir? CSS ise ben düzeltebilirim az çok diye düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Müsait olunca kendi Waybar'ımı GitHub üzerinde paylaşmayı planlıyorum. Paylaşınca buraya da link bırakırım. Onun dışında claude kullanarak ister tamamen 0'dan isterseniz de şu an kullandığınız waybar üzerinden bir waybar Config'i oluşturabilirsiniz. Claude bu konularda çok başarılı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı