Waybar yapılandırmamı resimdeki gibi güncellersem güzel görünür mü?

Bayram Tempest

Moderasyon Ekibi Sorumlusu
Süpervizör
Makaleler
38
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM
Aslında böyle bir konuyu gereksiz görürüm ancak benim göremediğim bir tasarım hatası var mı diye göstermek istiyorum (Gözlerim biraz bozuk bu nedenle net göremiyorum böyle küçük şeyleri.).

2023-07-06-132958_hyprshot.png

Üstteki eski waybar yapılandırmam. Wallpaper değiştirme aracımın (ses değiştirmenin yanındaki) ve saat, tarih kısmımın kenar konusunda hatalı olduğunu fark edip bir kaç düzenleme yaptım. Github'ta güncelleme yapmadan önce fikrinizi almak istedim. Eksik bir şey var mı yeni (alttaki) görünümde? Yine hatalı bıraktığım bir kısım olmuş mu?

Aslında böyle bir konuyu gereksiz görürüm ancak benim göremediğim bir tasarım hatası var mı diye göstermek istiyorum (Gözlerim biraz bozuk bu nedenle net göremiyorum böyle küçük şeyleri.).

Eki Görüntüle 1850098
Üstteki eski waybar yapılandırmam. Wallpaper değiştirme aracımın (ses değiştirmenin yanındaki) ve saat, tarih kısmımın kenar konusunda hatalı olduğunu fark edip bir kaç düzenleme yaptım. Github'ta güncelleme yapmadan önce fikrinizi almak istedim. Eksik bir şey var mı yeni (alttaki) görünümde? Yine hatalı bıraktığım bir kısım olmuş mu?
İyi gibi.

Eki Görüntüle 1850098
Screenshot-2023-07-06-14-34-21.jpg

Pembe ile isaretledigim yerler fazlalik gibi geldi bana.
Onun disinda sorun yok gibi.
Sağdaki buton hafif genisletilip icon ortalanabilir. Workspace'deki direkt fazlalik gibi geldi bana.

Eki Görüntüle 1850179
Pembe ile isaretledigim yerler fazlalik gibi geldi bana.
Onun disinda sorun yok gibi.
Sağdaki buton hafif genisletilip icon ortalanabilir. Workspace'deki direkt fazlalik gibi geldi bana.

Oyundan çıkınca düzeltmeye çalışacağım hocam. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı