Wayfair olayı gerçek mi?

Hacker saldırısı olabilir. Rusları bahane ederek, bu kadar kahpece primin kralını yapacak kadar aşağılık bir millet varsa oda bu kırma soysuz amerikalılardır.

kardeşim doğru olabilir daha demin trendyol da bebek arabası gördüm 12 bin tl küsür yorumda çocuğu satıp alın çok çocuğunuz varsa iyi diyor

Pahalı olan çoğu ürüne böbreğimi satıp aldım diye yorum yazıyorlar dalgasına trendyol vb. sitelerde ne ilgisi var. Paranoya seninki.

Bugün kaliteli bebek arabaları 6-7 bin liradan başlıyor zaten daha lüks markaların 10.000 TL üzerine rahat çıkıyor. Şimdi Mercedes-Benz'de mi çocuk ticareti yapıyor?

Örnek dalga geçme amaçlı bir sürü yorum var altında bu ilanın mesela. Damat ticareti yapıyorlar o zaman.

Bu kadar korkunç bir işin satıcısı veya alıcısı herkes tarafından rahatlıkla anlaşılacak bir biçimde iş yapar mı sizce? Bence yapmaz.

Bu işin Türkiye de bir ayağı varsa araştırılması gerekiyor en azından Cimer'e insanlar toplu yazarsa belki siyasi gündeme dahi gelebilir.
Olay gerçekmidir bilinmez ama en azından gerekli yerlere elimizden geldiğince şikayette bulunursak belki ciddiye alınır, araştırılır.

Hackerlerin işi falan diyorlar ama yalan hem de çok saçma olayı ört bas etmek için Rus Hacker'ler Hackle'di deyip olayın içinden sıyrılmaya çalışıyorlar şu an.

Böyle reklam mı olur? O firmadan kimse alışveriş yapmaz bir daha. Akıl var, mantık var. Karalamışlar resmen firmayı.

Deep Web gibi bir pislik yuvası varken böyle bilindik bir yerin açıkça yapması bana çok gerçekçi gelmedi, ya da kokumdan inanmak istemiyorumdur. Ama bazı satıcıların stokta ürün yokken fiyatı mantık dışı bir seviyeye çıkardığını önceden duymuştum. Ne kadar doğrudur bilemem tabii.

Birçok iğrenç, pis yaratıkların kullandığı siteler varken böyle markaların, böyle bir işe bulaştığını inanmıyorum, ya da inanmak istemiyorum. Nereden gördüm bu konuyu ya 1 hafta düşün taşın şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…