Wayfair olayı gerçek mi?

Hacker saldırısı olabilir. Rusları bahane ederek, bu kadar kahpece primin kralını yapacak kadar aşağılık bir millet varsa oda bu kırma soysuz amerikalılardır.

kardeşim doğru olabilir daha demin trendyol da bebek arabası gördüm 12 bin tl küsür yorumda çocuğu satıp alın çok çocuğunuz varsa iyi diyor

Pahalı olan çoğu ürüne böbreğimi satıp aldım diye yorum yazıyorlar dalgasına trendyol vb. sitelerde ne ilgisi var. Paranoya seninki.

Bugün kaliteli bebek arabaları 6-7 bin liradan başlıyor zaten daha lüks markaların 10.000 TL üzerine rahat çıkıyor. Şimdi Mercedes-Benz'de mi çocuk ticareti yapıyor?

Örnek dalga geçme amaçlı bir sürü yorum var altında bu ilanın mesela. Damat ticareti yapıyorlar o zaman.

Bu işin Türkiye de bir ayağı varsa araştırılması gerekiyor en azından Cimer'e insanlar toplu yazarsa belki siyasi gündeme dahi gelebilir.
Olay gerçekmidir bilinmez ama en azından gerekli yerlere elimizden geldiğince şikayette bulunursak belki ciddiye alınır, araştırılır.

Hackerlerin işi falan diyorlar ama yalan hem de çok saçma olayı ört bas etmek için Rus Hacker'ler Hackle'di deyip olayın içinden sıyrılmaya çalışıyorlar şu an.

Bende gercek oldugunu dusunmuyorum. Hayir yani ABD'li firmanin bu olayini bir anda nasil tum dunya konusabiliyor? Bence tamamen reklam, firmanin ismini duyurma çabası. Eger gercekse (ki gram sanmiyorum grrcek oldugunu) gercekten igrenc bir olay. Ha gercek degilse, bence adamlar dahi sasirmislardir bu kadar duyulacaklarini, konusulacaklarini.
Böyle reklam mı olur? O firmadan kimse alışveriş yapmaz bir daha. Akıl var, mantık var. Karalamışlar resmen firmayı.

Dünyanın en büyük E-Ticaret sitelerinden biri 10 15 bin dolar için bunu mu yapacak? ABD'de gündemi değiştirme operasyonu olarak ortaya çıkmış olabilir. Deep Web varken kim uğraşır bunla?

Ha olaylar doğruysa da gerçekten çok korkunç.

Deep Web gibi bir pislik yuvası varken böyle bilindik bir yerin açıkça yapması bana çok gerçekçi gelmedi, ya da kokumdan inanmak istemiyorumdur. Ama bazı satıcıların stokta ürün yokken fiyatı mantık dışı bir seviyeye çıkardığını önceden duymuştum. Ne kadar doğrudur bilemem tabii.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı