Elektronik WD Black SN850 1TB 1.840₺

Benimki kargoya verildi Zaragoza'da gözüküyor şu an 🙃
%4 indirim için iptal edip tekrar almıştım sanırım ondan daha verilmedi benimki. 24 saati de geçti ama bilmiyorum neden.

Yakın zamanda bilgisayar almayı düşünüyordum. Alana kadar dursun kenarda bu fırsat kaçmaz diye düşündüm. Geldiğinde arkadaşlarımın bilgisayarlarından birinde deneyeceğim mecbur. Umarım internet üzerinden verdiğim ilk yüksek fiyatlı diyebileceğim siparişimde başımı ağrıtacak şeyler yaşayıp pişman olmam :D

Yukarıda da yazmıştım. Laptopta kullanıyorum. Isınma sorunu yaşamıyorum. Laptopların M.2 SSD soketlerinde thermal pad ve metal soğutucular bulunuyor. PCI-e 3.0 soketli olanlarda plastik tabana yapıştırılmış thermal padler bulunuyordu fakat PCI-e 4.0 soketlerin üst kısmında genelde thermal pad ile beraber metal soğutma var.

MSI GE75 Raider benimki dediğin şey vardır inşallah :D

Benimki kargoya verildi Zaragoza'da gözüküyor şu an 🙃

Benimki de aynı yerde aynı zamanda verdik sanırsam hocam :D

MSI GE75 Raider benimki dediğin şey vardır inşallah :D

Maalesef soğutucu pad ya da blok yok. İhtiyaçda yok aslında kullandığınız laptopun tam modelinede bakmak gerekebilir. 10.nesil işlemci kullanıyorsanız ihtiyaç duymayacaksınız zaten. PCI-e 3.0 slot var sadece.

Benim ihtiyacım yoktu, dayanamadım aldım vallahi... World kart kampanyası vardı. 40 World puan da oradan aldım. Totalde ürün 1682 Liraya vade farkı olmadan 6 taksitle geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı