Benimki kargoya verildi Zaragoza'da gözüküyor şu anKargoya verilen var mıdır? Bir de PCI 3.0 ile düz mantık 970 EVO PLUS performansı alabiliriz sanırım.
Benimki kargoya verildi Zaragoza'da gözüküyor şu anKargoya verilen var mıdır? Bir de PCI 3.0 ile düz mantık 970 EVO PLUS performansı alabiliriz sanırım.
%4 indirim için iptal edip tekrar almıştım sanırım ondan daha verilmedi benimki. 24 saati de geçti ama bilmiyorum neden.Benimki kargoya verildi Zaragoza'da gözüküyor şu an![]()
Ben de iptal edip tekrar alacaktım o kadar uğraştım iptal olmadı.%4 indirim için iptal edip tekrar almıştım sanırım ondan daha verilmedi benimki. 24 saati de geçti ama bilmiyorum neden.
İndirim başladıktan maksimum 1 saat sonra verdim siparişi, benimki daha kargoya verilmemiş. Şanslısınız hocam.Benimki kargoya verildi Zaragoza'da gözüküyor şu an![]()
Yukarıda da yazmıştım. Laptopta kullanıyorum. Isınma sorunu yaşamıyorum. Laptopların M.2 SSD soketlerinde thermal pad ve metal soğutucular bulunuyor. PCI-e 3.0 soketli olanlarda plastik tabana yapıştırılmış thermal padler bulunuyordu fakat PCI-e 4.0 soketlerin üst kısmında genelde thermal pad ile beraber metal soğutma var.
Benimki kargoya verildi Zaragoza'da gözüküyor şu an![]()
MSI GE75 Raider benimki dediğin şey vardır inşallah![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.