Elektronik WD Black SN850 1TB 1.840₺

1658840777000.png
En son girilen bilgi..

Kolay gelsin'i aradım Türkiye'ye onlar getirmemişler Çeri lojistik mi ne öyle bir firma adı söyledi telefon numarası da buymuş: 02126033239
Kerry Lojistik. Ancak takip etmek mümkün değil. Amazon her ne kadar Kolay Gelsin gönderi koduyla sorgulanabildiğini iddia etse de takip edilmiyor. Türkiye'ye gelip gümrükten geçtikten sonra Kolay Gelsin'e aktarılıyor. O aşamadan sonra takip edebilirsiniz.

Kerry Lojistik. Ancak takip etmek mümkün değil. Amazon her ne kadar Kolay Gelsin gönderi koduyla sorgulanabildiğini iddia etse de takip edilmiyor. Türkiye'ye gelip gümrükten geçtikten sonra Kolay Gelsin'e aktarılıyor. O aşamadan sonra takip edebilirsiniz.
Asım bey çabam boşuna mı sizce? 1-2 yıl sonra ürünüm bozulursa fatura olmadan nasıl hak iddia edeceğim? Garanti süreci nasıl işleyecek?

Asım bey çabam boşuna mı sizce? 1-2 yıl sonra ürünüm bozulursa fatura olmadan nasıl hak iddia edeceğim? Garanti süreci nasıl işleyecek?
Satıcı Amazon Germany olduğu için problem yaşamanız durumunda ücret iadesi yaparlar en kötü ihtimalle. İade kısmı da sorunsuz işliyor, genellikle DHL etiketi oluşturulur, eve kurye çağırır teslim edersiniz.

sonunda geldi 🙂

sıcaklık max 41 derece oldu
m2 heatsink var mıydı anakartta ? Bu konularda baya bilgisizim ve yenice sistem topladım. Tek kalan parça m2 o gelince kurulumu gerçekleştireceğim inşallah. SSD için yapmam gereken testler ve sıcaklık değerine, oyun içi oyun dışı nasıl bakacağım birisi öz ama en açıklayıcı şekilde yardımcı olabilir mi ? :)

Benim kargoda cuma gününden beri aynı bu şekilde. Bir sıkıntı olduğunu düşünmeye başladım.
Tek kalan bileşen. Diğer her şey kutuda kurulmayı bekliyor..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı