WD Elements 1 TB nasıldır?

bytrog

Centipat
Daha fazla  
Herkese selamlar. İtopya'da indirime düşen WD Elements 1 TB gördüm. 350 TL fiyatı var. Sizce nasıldır, hızlı mıdır ve sağlam mıdır? Kullanan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

HDD'ler sallanmaya düşmeye falan çok gelemez taşınabilir bir şey istiyorsanız SSD alın bence.

Bende 2 TB Pasaport versiyonu var. Memnunum. Aynı marka sonuçta.

HDD'ler sallanmaya düşmeye falan çok gelemez taşınabilir bir şey istiyorsanız SSD alın bence.

O konuda sıkıntı yok hocam, çok fazla dışarıda taşıyan birisi değilim. Fotoğraf ve video işleri ile uğraşıyorum anca yetiyor o yüzden alacağım.

Bende 2 TB Pasaport versiyonu var. Memnunum. Aynı marka sonuçta.

Hocam WD'nin kaliteli bir marka olduğunu duyuyordum, gerçekten böyle mi, kronik problemini gördünüz mü hiç?

Hocam WD'nin kaliteli bir marka olduğunu duyuyordum, gerçekten böyle mi, kronik problemini gördünüz mü hiç?
Bu disk yapısı itibariyle kısa ömürlü. Yüksek depolamayı 2.5" alana sığdırmak için SMR teknolojisine sahip. Bu da ömrünü kısaltıyor, ömürden kasıt verilenizin yok olması değil, ilerleyen zamanlarda yaşayacağınız performans kayıpları. Toshiba Canvio basic almanızı öneririm.

Toshiba'da SMR yok mu hocam? Ona göre alayım.

Güzel SSD alabilirseniz SSD derim.

Maalesef SSD için bütçem yok o kadar.

Toshiba'da SMR yok mu hocam? Ona göre alayım.
Hayır hocam o CMR. Alabilirsiniz. @PossibleTurco 'nun farkı açıklayan şöyle bir yazısı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…