WD elements 1TB taşınabilir disk alırsam pişman olur muyum?

Birkaç gündür disk arıyordum ve 3 disk arasından WD elements 1TB'i Technopat Sosyal'inde yardımıyla seçtim. Ve Hepsiburada'dan aldım. Biraz sosyalde arama yapınca bazı kişiler bazı sorunlar yaşamış bu diskle. Sizce alırsam sorun yaşar mıyım? Yani bu disk i alan çoğu kişi sorun yaşıyor mu? Ben bu diske genelde oyun kuracağım. Cevap verirseniz sevinirim. (kendiniz memnun musunuz ve ne zamandan beri kullanıyorsunuz bunları yazarsanız iyi olur.)

Aldığım yer: https://www.hepsiburada.com/wd-elem...10bbk-wesn-p-HBV000004FNFZ?magaza=Hepsiburada

Tavsiyem Seagate.
 
Anladım galiba Seagate de usb port sabit değil yanı çıkarılıp yenisi takılıyor ama WD Elements de USB port sabit galiba. ben WD Elements aldım. Sizce iade edip Seagate mi almalıyım?

WD Elements aldım bile :(
Alıp almamaya kendiniz karar vereceksiniz ben kendi yasadigimi ve olumlu olumsuz taraflarını söyledim. Konuyu almadan önce açsaydınız yanlış olmuş.
 
Alıp almamaya kendiniz karar vereceksiniz ben kendi yasadigimi ve olumlu olumsuz taraflarını söyledim.
Bu konularda pek bir bilgim olmadığı için size sormak isterim. Garanti sürecinde USB port bozulursa garantiye gönderirim. Garanti süreci bitince de tanıdığım bir bilgisayarcı var ona gönderirim. Sizce yine de seagate almalı mıyım?
 
Ben 10 yıl kullandım bozulmadı dusurmediginiz sürece kolay bozulmaz. Hatta Everest marka kutu almıştım icine elimde olan 320gb eski hdd yi koymuştum o bile 7-8 yıldır sorunsuz.
 
Abim benim kastım bazen USB portlarını kontrol eden devreler, çipler bozulabiliyor. Veri saklama cihazlarında garantinin bir espiri pek olmaz. Alet bozulup yeni verilse ne işe yarar ki? İçindeki düğün, sünnet, sport, turizim fotograflarını; mahkeme, vergi belgeleri ve diğer şeyler. Burdaki espiri eğer disk bozulursa hangi adımları yapabiliriz?
WD Elements:
Farklı kablo, bilgisayar, USB portu deneme. Garantiye göndermek.
SeaGate Expansion:
Farklı kablo, bilgisayar, USB portu deneme. Plastik kabı açıp farklı bir "SATA to USB" cihazı kullanarak diske erişmeye çalışmak, oda olmazsa bilgisayarın SATA portuna takmak. Garantiye göndermek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı