WD Green SSD hız değerleri düşük

Böyle bir konuda etiketlenmemek üzdü :/

O SSD bende de var, durum aynı. Şanslıysanız satın aldığınızda güzel çalışanları gelebiliyor ama geneli çöp.

Hocam konu tam onunla alakalı değil, arkadaşın anakartı SATA 3 desteklemediği için SATA 2 hızlarını alabiliyor.

Akasa M.2 SSD PCIe adaptörü.

Buyurun. Ama sistem en yavaş parçası kadar hızlıdır. Sisteminize çok yüksek hızlı bir SSD takmanız her işlemi hızlandırmaz. Mantıklı mantıksızlık kararını vermek size kalmış. SATA SSD'ler SATA 2 bile olsa tepkisellik olarak yeterli diye düşünüyorum.

oha fiyatı çok yüksek zaten ssd yi 160 liraya aldım en iyisi ben ssd yi iade edeyim peki sata 2 için kullanılan ssd ler varmı

Oha fiyatı çok yüksek zaten SSD'yi 160 liraya aldım en iyisi ben SSD'yi iade edeyim peki SATA 2 için kullanılan SSD'ler var mı?

Bildiğim kadarıyla tüm SSD'ler geriye dönük tüm SATA standartlarını destekliyor. Kronik sorunlu olmayan bir SSD seçip alabilirsiniz.
SSD'yi uygun bir fiyata almışsınız kullanmaya devam edilebilir bence karar tabii sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…