Yusuf Can677
Hectopat
Çözümünü bilen varsa yazar mısınız?
Hocam konu tam onunla alakalı değil, arkadaşın anakartı SATA 3 desteklemediği için SATA 2 hızlarını alabiliyor.Böyle bir konuda etiketlenmemek üzdü :/
O SSD bende de var, durum aynı. Şanslıysanız satın aldığınızda güzel çalışanları gelebiliyor ama geneli çöp.
WD Green almayın
Cidden almayın. Yazma hızı düşük, bu sorun tek bende olsa neyse diyeceğim ama internete girip bakarsanız görürsünüz. Daha az önce açılma süresini test ettim birkaç program hariç başlangıçtaki bütün programlar kapalı ve 30 saniyede açıldı...www.technopat.net
Hocam anakart SATA 3.Hocam konu tam onunla alakalı değil, arkadaşın anakartı SATA 3 desteklemediği için SATA 2 hızlarını alabiliyor.
www.asus.com
Değil hocam, SATA 2 3 GB/s verebiliyor, SATA 3 olanlarda 6 GB/s yazar. Neden direkt SATA 2 veya 3 yazmayıp kafa karışıklığına sebep veriyorlar anlamıyorum. Güncel bir örnek vermek gerekirse;Hocam anakart SATA 3.
Intel® H61(B3) çipset :P8H61-M LX3 PLUS R2.0 - Destek
www.asus.com
Mavi, 4 x SATA 3Gb/s port(lar).
böyle bir ürün varsa bulup linkini atabilirmisinizSATA SSD için bir yol görmedim ancak PCI-e X16 portlarından birine M.2 SSD takmaya yarayan ve tam hız sağlayan adaptörler var.
oha fiyatı çok yüksek zaten ssd yi 160 liraya aldım en iyisi ben ssd yi iade edeyim peki sata 2 için kullanılan ssd ler varmıAkasa M.2 SSD PCIe adaptörü.
Buyurun. Ama sistem en yavaş parçası kadar hızlıdır. Sisteminize çok yüksek hızlı bir SSD takmanız her işlemi hızlandırmaz. Mantıklı mantıksızlık kararını vermek size kalmış. SATA SSD'ler SATA 2 bile olsa tepkisellik olarak yeterli diye düşünüyorum.
Oha fiyatı çok yüksek zaten SSD'yi 160 liraya aldım en iyisi ben SSD'yi iade edeyim peki SATA 2 için kullanılan SSD'ler var mı?
Benim hatam, pardon o zamanDeğil hocam, SATA 2 3 GB/s verebiliyor, SATA 3 olanlarda 6 GB/s yazar. Neden direkt SATA 2 veya 3 yazmayıp kafa karışıklığına sebep veriyorlar anlamıyorum. Güncel bir örnek vermek gerekirse;
Eki Görüntüle 788956
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.