WD marka SSD Hız değerleri

fBruhMoment

Hectopat
Wd Blue Wds250g2b0a 2.5'' 250 Gb Sata 3 Ssd - n11.com bu ürünü satın aldım. Bugün geldiği gibi 1 TB'lık diskimi D olarak ayarlayıp gelen bu SSD'yi C diski olarak ayarlayarak Windows'u kurdum. CrystalDiskMark programı ile elde ettiğim sonuçlar resimdeki gibidir. Bu sonuçlar yeterli mi? Yoksa scamlendim mi?

Ayrıca WD'nin programını indirip SSD'nin sağlığına bakmaya çalıştığımda elimdeki modelin böyle bir şeyi desteklemediği uyarısını aldım. Yani ömrüne ve sağlığına bakamıyorum. Bunun için alternatif bir program önerir misiniz?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    14,4 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:
Değerler bana normal gibi geldi. Yine de o konuda bilgili bir arkadaş yorum yaparsa daha iyi olur. Diskin sağlığına CrystalDiskInfo isimli program ile bakmayı deneyebilirsiniz. SSD'nin özelliklerine bakabileceğiniz ve programı indirebileceğiniz linkleri bırakıyorum.
- WD Blue 3D NAND SATA SSD
- CrystalDiskInfo

Değerler bana normal gibi geldi. Yine de o konuda bilgili bir arkadaş yorum yaparsa daha iyi olur. Diskin sağlığına CrystalDiskInfo isimli program ile bakmayı deneyebilirsiniz. SSD'nin özelliklerine bakabileceğiniz ve programı indirebileceğiniz linkleri bırakıyorum.
- WD Blue 3D NAND SATA SSD
- CrystalDiskInfo

Bahsettiğiniz programlarda da diskin sağlığı veya ömrü için bir sayısal değer alamıyorum (%99 mu %98 mi gibi vs.) Sadece iyi durumda deniyor. Umarım kısa sürede mefta olmaz :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı