WD purple 2 TB 398 TL'ye alınır mı?

Erol Demirkol

Decapat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistemimde SSD mevcut ama yedek olarak 500 GB HDD mevcut ama artık yetmiyor. Malum 120 GB alana her bir şeyi kuramıyorum.

Bu ürün alınır mı? 2 TB 398 TL fiyatı makul geldi bana. 22 TL'de kuponum var.

Bu harddiski kullanma amacım oyun setuplarını yükleme, arşiv vb. işler için kullanacağım.

Oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır. HDD'yi yığın depolama için, SSD'yi aktif kullanım için kullanırsın. 2TB HDD kullanıyorum ben de. SSD çabuk dolduğu için, silmek istemediğim dosyaları HDD'ye atıp ister HDD'den açıyorum, ister SSD'ye geri yükleyip öyle açıyorum. Çok rahat.

Oyun için sıkıntı yaşamazsınız, ancak o HDD'ler genellikle sağlamlık üzerine kurulu olur. Fiyatı bence şu anki dönemde çok makul, kaçırmadan alın derim.

Bütçenizi 50 TL arttırıp ek 1 TB daha alabiliyorsunuz:

Açıklama da 5400 RPM yazıyor. 7200 RPM olması daha iyi olmaz mı?
Hız sadece buna bağlı değil ve evet aslında, daha iyi olur. Ama bu ürünler güvenlik kameraları gibi her zaman çalışması gereken cihazlar için üretildiğinden devir değerleri güvenlilik açısından daha düşük oluyor. Tabii ki 7200 devir güvenlik diskleri de var mı, var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı