WD SN570 vs SN350

kadirk06

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Başlık sanırım yeterince anlaşılır.
2 adet SSD arasında kaldım.
Blue SN570: https://www.amazon.com.tr/gp/produc..._title_srh_5?ie=UTF8&psc=1&smid=AU05C5FDRAIO2
Green SN350: WD WDS480G2G0C Green SN350 NVMe SSD 480 GB, Siyah - Yeşil : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Oyun için kullanacağım için Blue modelini almak istiyorum fakat 200 lira farka değer mi bilemiyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Edit: Anakartım ASUS B350 Prime-Plus. Bu alacağım SSD'ler olur diye düşünüyorum ama emin olmak için onu da sorayım. Anakartta M.2 slotu var fakat uzunluğunda falan sorun olur mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
PNY markasının yaklaşık 1 ay önce 2x8 ramini almıştım ve bozuk gelmişti servise yolladım iade olarak aldılar o yüzden kullandığım markalara yönelmek istemiştim. Peki benim attığım 2 ürün veya sizin attığınız ürün anakartıma olur mu acaba?

PNY markasının yaklaşık 1 ay önce 2x8 ramini almıştım ve bozuk gelmişti servise yolladım iade olarak aldılar o yüzden kullandığım markalara yönelmek istemiştim. Peki benim attığım 2 ürün veya sizin attığınız ürün anakartıma olur mu acaba?
Evet, anakartının NVMe SSD desteği var ve elindeki Ryzen 5 1400 işlemci de o anakart için NVMe uyumlu bir işlemci.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı