WD SSD vs 1 TB HDD

Talhas8

Hectopat
Hepsiburada'dan WD'nin 480 GB'lık SSD sinimi almak (580) TL yoksa üzerine para koyup 1TB hard disk mi almak?
Oyun oynamak için alacağım. Online oyun ağırlıklı 1 tane de hikayeli yüklerim muhtemelen. (bir tane de M.2 var)

Son düzenleyen: Moderatör:
WD 480 GB iyidir, çünkü SSD'ye hikayeli oyun kurmak daha iyidir. Aksine HDD'ye kurarsan çok yavaş sahneler yüklenir, yavaş açılır, yavaş kapanır.

Hepsiburada'dan WD'nin 480 GB'lık SSD sinimi almak (580) TL yoksa üzerine para koyup 1TB hard disk mi almak?
Oyun oynamak için alacağım. Online oyun ağırlıklı 1 tane de hikayeli yüklerim muhtemelen. (bir tane de M.2 var)
HDD, sadece depolama için kullanılmalı hocam. Windows kurmak, oyun oynamak vb. için mutlaka SSD alınmalı. Herhangi bir SSD bu konularda her zaman herhangi bir HDD'den daha iyi olur.

Hocam WD 480 GB tercih edin SSD önerisi istiyorsanız bütçe belirtin önerelim.

7200 RPM bir mekanik disk oyun oynamak için gayet makuldur. 1 TB HDD alınmalı diyorum.
Burada mis gibi SSD varken hiç bile.

@erme Peki, SSD vs HDD diye YT de aratıp tüm videolara bakabilirsiniz.

@erme Peki, SSD vs HDD diye YT de aratıp...

Siz önce üslubunuzu düzeltin. Yazın internete "Yabancılarla nasıl konuşulmaz?" diye.

Hem niye dokundu size bu kadar hemfikir olmamamız? 1 TB'ta 480 GB'ın yanında oldukça avantajlı.

Hem WD'nin 480 GB olan Green modelleri var. Madem çok biliyorsunuz, neden konu sahibine Green SSD'lerin alınmaması gerektiğini söylemediniz?

Eline telefonu, bilgisayarı alan geliyor; üç beş şey konuşuyor. Sorsan arkası yok ama dediklerinin. Her hoşunuza gitmeyen şeye böyle cevap verirseniz kusura bakmayın ama çok dayak yersiniz. İnsan gibi konuşun lütfen.

Kalın ve italik yazı ile alt metni verdim. Anlar mısınız emin değilim fakat.

Siz önce üslubunuzu düzeltin. Yazın internete "yabancılarla nasıl konuşulmaz?" diye.

Hem niye dokundu size bu kadar hemfikir olmamamız? 1 TB'ta 480 GB'ın yanında oldukça avantajlı.

Hem WD'nin 480 GB olan Green modelleri var. Madem çok biliyorsunuz, neden konu sahibine Green SSD'lerin alınmaması gerektiğini söylemediniz?

Eline telefonu, bilgisayarı alan geliyor; üç beş şey konuşuyor. Sorsan arkası yok ama dediklerinin. Her hoşunuza gitmeyen şeye böyle cevap verirseniz kusura bakmayın ama çok dayak yersiniz. İnsan gibi konuşun lütfen.

kalın ve italik yazı ile alt metni verdim. Anlar mısınız emin değilim fakat.

Hocam 1TB kaliteli uygun fiyatlı bir HDD önerebilir misiniz?

Hocam SSD SSD takıntısı nedir tamam SSD güzel bir şey bilgisayarın benzini gibi bir şey bu cihaz ama bilgisayarında SSD mevcutsa ve bütçen kısıtlıysa 2. SSD almak çok mantıksız benim bilgisayarım 2 TB HDD+240 GB SSD var oyunlarım HDD de kurulu ve problem yaşamıyorum map yüklemesiydi vs bu kadar abartmaya gerek yok oyunlardaki farkı çok hissetmezsiniz SATA SSD'ler ortalama 450 MB okuma yazma oranına sahip 7200 RPM HDD de 190 MB civarında oyunlarda farkı yaşamazsınız ama Windows içinde farkı yaşarsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı