İnceleme WD10EZEX HDD incelemesi

Merhabalar, bugün WD10EZEX'i inceleyeceğim. Ürün bu:

Bu Ürünün Alternatiflerine Göre Avantajları Nedir?​

Öncelikle bu ürünün fiyat olarak alternatifleri bu ürünler:
Seagate 3.5" 1 TB Barracuda ST1000DM010 SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Öncelikle ilk alternatifi olan Barracuda kötü bir HDD. Eski teknolojileri var. Bu yüzden WD10EZEX daha iyi.
Öncelikle ilk alternatifi olan Barracuda sorunlu bir HDD. Eski teknolojileri var. Bu yüzden WD10EZEX daha iyi.

2. alternatifi ile aynı kalitede olması ve daha ucuz olması WD10EZEX'i ucuz ve kaliteli bir çözüm yapıyor.

Ürünü ve onun 1. alternatifini kullanıyorum. WD10EZEX gözle görülür bir şekilde daha iyi.

Aldığım Değerler​

Okuma yazma değerleri bu:
değer.png

İyi değerler veriyor.

Artıları​

• Sessiz
  • Okuma/Yazma değerleri iyi
  • Depolama yeterli
  • Yeni sayılabilecek teknolojilere sahip
  • Fiyatının en iyi HDD'si
  • Kaliteli
  • Oyunlarda yeterli performans
  • Normal ve sürekli ev kullanımına uygun şekilde ve maliyet açısından kârlı bir model.

Eksileri​

• Server'lar için yetersiz
  • Çok ağır kullanıma uygun değil. Genel olarak çok profesyonel işler için iyi değil. WD Black tavsiye ederim profesyonel kullanım için.
Bugün WD10EZEX'i inceledim arkadaşlar, aklınıza takılan herhangi bir soru olursa cevaplayabilirim. Çok detaya girmedim. İlk inceleme yazımdı, okuduğunuz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Elektrik kesintisi vs ya da düşme darbe olmadı en temiz kullanan kişilerden biriyimdir. Elektrik kesintisi ayrıca olsa bile 1 hadi bilemedin 2 kez denk gelsin. Benim şu an mevcut kullandığım model kesintide rekor kırmıştır ama tık yok. Ayrıca 4TB WD Blue, 1 TB Samsung HD105'sı modeli hala 1 tane bad sectör yok tarihi eser belki 10-12 sene oldu hala PC de. 3 tane de SSD var o kadar elektrik kesildi vs hiçbir şey yok. Bu model sadece aşırı hızlı gitti zaten sonra yorumları okudum ve hak verdim. Dediğim gibi size hayırlı olsun umarım uzun ömürlü olur.
Samsung kaliteli. O sizin biraz şanssızlığınız. Ama sorun yaşayan genelde yok bu forumda.

Merhabalar, bugün WD10EZEX'i inceleyeceğim. Ürün bu:

Bu Ürünün Alternatiflerine Göre Avantajları Nedir?​

Öncelikle bu ürünün fiyat olarak alternatifleri bu ürünler:
Seagate 3.5" 1 TB Barracuda ST1000DM010 SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Öncelikle ilk alternatifi olan Barracuda kötü bir HDD. Eski teknolojileri var. Bu yüzden WD10EZEX daha iyi.
Öncelikle ilk alternatifi olan Barracuda sorunlu bir HDD. Eski teknolojileri var. Bu yüzden WD10EZEX daha iyi.

2. alternatifi ile aynı kalitede olması ve daha ucuz olması WD10EZEX'i ucuz ve kaliteli bir çözüm yapıyor.

Ürünü ve onun 1. alternatifini kullanıyorum. WD10EZEX gözle görülür bir şekilde daha iyi.

Aldığım Değerler​

Okuma yazma değerleri bu:
Eki Görüntüle 1337669

İyi değerler veriyor.

Artıları​

• Sessiz
  • Okuma/Yazma değerleri iyi
  • Depolama yeterli
  • Yeni sayılabilecek teknolojilere sahip
  • Fiyatının en iyi HDD'si
  • Kaliteli
  • Oyunlarda yeterli performans
  • Normal ve sürekli ev kullanımına uygun şekilde ve maliyet açısından kârlı bir model.

Eksileri​

• Server'lar için yetersiz
  • Çok ağır kullanıma uygun değil. Genel olarak çok profesyonel işler için iyi değil. WD Black tavsiye ederim profesyonel kullanım için.
Bugün WD10EZEX'i inceledim arkadaşlar, aklınıza takılan herhangi bir soru olursa cevaplayabilirim. Çok detaya girmedim. İlk inceleme yazımdı, okuduğunuz için teşekkürler.
Aynısını 3 ay önce aldım, gayet memnunum SSD hızında performans veriyor bildiğin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı