İnceleme We glock 17 gen 3

Öncelikle bu bir oyuncaktır ve hiçbir şekilde gerçeğe dönüştürülemez.

Oyuncağı 3 gündür kullanıyorum, hissiyatı gerçekten güzel ve kısa mesafede (10-15 metre) yeterince etkili. Bu oyuncak Green gas ile çalışan modellerden, bu durum başta beni korkutmuştu çünkü yaşadığım yer soğuk bir yer ve Green gasların ideal kullanım derecesi(?) 20 derece. Bu soğuk sorununu ise her şarjörden sonra şarjörü ısıtarak çözdüm, farklı çözüm önerileri olarak piyasada bulması çok daha zor olan red gasları kullanabilirsiniz, bu gazlar kış ayları için uygundur.

Glock modellerine önceden beri sevgim var, bu sporu çocukluğumdan beri yapmak istiyorum hep hayallerim arasındaydı bir gazla aldım, pişman değilim. Maalesef ki daha bir toplulukla oynama şansım olmadı. Tetik ağırlığı canik TP9 Airsoft'tan sonra çok hafif geldi, ideal bence. Canik modelinde tetiği düşürene kadar ter döküyorsunuz, bu modelde ise öyle değil daha rahat seri atış yapılabiliyor. Silahta yeterli gaz kalmayınca üst sürgü geride kalmayabiliyor, ayrıca üst sürgüyü yavaş bırakınca yarıda kalma sorununu ben yaşamadım. ,

Bir de YouTube yorumlarında çok gördüğüm bir soruyu cevaplayayım;
+Airsoft silahları öldürür mü?
- Hayır öldürmez, bu silahlar milsim oyunları için özel olarak tasarlanmıştır, evet can yakıyor ama öldürmez.

Artık fotoğraf kısmına geçebiliriz bence;

WhatsApp Görsel 2025-02-17 saat 23.30.44_e7020199.jpg

WhatsApp Görsel 2025-02-17 saat 23.30.45_9086180d.jpg

WhatsApp Görsel 2025-02-17 saat 23.30.45_e6281ada.jpg

Ben bu oyuncağı PoligunStore üzerinden "DELTASAYS" kodu ile %10 indirim ekleyerek aldım. Avantaj paketini aldığım için yanında gelenlerle beraber toplam 6300TL gibi bir fiyata gelmiş oldu. Kargo hızlıydı.

Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler :)

Son düzenleme:
İleride mutlaka edinmek istediğim hobilerden biri. Hayırlı olsun.
Ruhsat belge gibi şeyler gerekiyor mu?

Üst slide ve şarjör alüminyum. Oyuncağın alt kısmı polimer.
İleride mutlaka edinmek istediğim hobilerden biri. Hayırlı olsun.
Ruhsat belge gibi şeyler gerekiyor mu?
Ruhsat gerekmiyor fakat taşırken taşıma çantasında ya da kutusunda faturası ile boş şekilde taşımanız gerekiyor. Yerleşim yeri yakınında kullanmanız yasak. Birde 18 yaş altı satın alamıyor.

Üst slide ve şarjör alüminyum. Oyuncağın alt kısmı polimer.

Ruhsat gerekmiyor fakat taşırken taşıma çantasında ya da kutusunda faturası ile boş şekilde taşımanız gerekiyor. Yerleşim yeri yakınında kullanmanız yasak. Birde 18 yaş altı satın alamıyor.
18 yaş olayını biliyorum 13 yaşımdan beri hayranım bunlara Şevki abi sayesinde. Peki ödediğiniz miktar sizce değer mi?

Çok güzel alet hocam hayırlı olsun öncelikle. Hem gerçeğinin Gen 4 modelini, hem sizde olan oyuncağı hem de şu an Canik TP9 Elite Combat airsofta sahip biri olarak tetik konusuna katılıyorum. Şöyle bir durum var ki WE markası genel olarak ürünlerinin tetiklerini hafifletiyor bence çünkü gerçeği ile Canik TP9 daha benzer. Caniğin de istediği zaten gerçek tabanca tetiğine uydurmaktı bence ve başarmışlar. Üründe arka arkaya 2-3 şarjör atıştan sonra namluya 2 boncuk alma ya da boncuk sıkıştırma gibi problemler yaşadınız mı acaba?

Çok güzel alet hocam hayırlı olsun öncelikle. Hem gerçeğinin Gen 4 modelini, hem sizde olan oyuncağı hem de şu an Canik TP9 Elite Combat airsofta sahip biri olarak tetik konusuna katılıyorum. Şöyle bir durum var ki WE markası genel olarak ürünlerinin tetiklerini hafifletiyor bence çünkü gerçeği ile Canik TP9 daha benzer. Caniğin de istediği zaten gerçek tabanca tetiğine uydurmaktı bence ve başarmışlar. Üründe arka arkaya 2-3 şarjör atıştan sonra namluya 2 boncuk alma ya da boncuk sıkıştırma gibi problemler yaşadınız mı acaba?
Boncuk sıkıştırma ya da iki boncuk alma problemi yaşamadım fakat seri bir şekilde 2-3 şarjör atınca üst kısım geride kalmıyor, bunun sebebi de gazın şarjörü soğutması ve gazın da soğuk ortamlarda düzgün çalışmaması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı