Çözüldü We were unable to copy your files hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zagorlad

Hectopat
Yer
GAZİANTEP
Daha fazla  
Meslek
ÖMÜR BOYU ÖĞRENCİ
Merhaba. Windows 7 USB DVD Download Tool programı ile windows 8.1 i yazarken "We were unable to copy your files. Please check your USB device and the selected ISO file and try again" hatası alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dostum bende defalarca bu sorunu yaşadım. Uygun format işlemlerini vs hep yapmama rağmen yazamadım. Ama iso dosyasını çalıştırıp içindeki dosyaları "yeni formatlanmış(ntfs)" boş bir flash belleğe attığın takdirde sistem onun üzerinden boot edecektir. Tabi ki biostan ilk sıraya flash belleği koymak gerek. Ben bu şekilde defalarca yükleme yaptım bir çok bilgisayara sorun çıkmadı.

Yalnız boot ettikten sonra windows8 logosu geldiğinde biraz fazla bekleyebilirsin. Ben ilk başka sorun olduğunu düşündüm 5-10 dk sonra geldiğimde format ekranı açılmıştı. Ardından ileri dedim ve tertemiz windows kurulumu gerçekleşti.

HP usb tool'u indirdiğim yerlerde program hep hata verdi. Programa tıklıyorum ve hata veriyor. 96kb bir şey boyutuda. alicansaglam dediğiniz yöntemi denedim olmadı. Flash belleği NTFS okarak biçimlendirdim ve ISO dosyasının içindekileri flash belleğe attım. Biostan flash belleği ilk sıraya koydum ama gene olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Belleği diskpart ile biçilendirin:

Başlat menüsünden "Çalıştır" kısmına "cmd" yazıp açılan sayfaya sırasıyla bu komutları yazın

Kod:
diskpart 
select disk 1 (Genelde 1 oluyor, dikkat edin sabit diskinizi formatlamayın)
clean 
create partition primary 
select partition 1 
active 
format fs=fat32 
assign 
exit

diskpart ile biçimlendirdikten sonra hangi yöntemi uygulamalıyım. Direk isoyu açıp dosyaları flash belleğin içinemi kopyalamalıyım yoksa diğer programlarımı kullanmalıyım.

diskpart ile biçimlendirdikten sonra hangi yöntemi uygulamalıyım. Direk isoyu açıp dosyaları flash belleğin içinemi kopyalamalıyım yoksa diğer programlarımı kullanmalıyım.

Flash belleği Burak Alkan'ın söylediği şekil hazırladıysan İso'nun içindeki dosyaları direk Usb'nin içine atman yeterli.

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Dediğinizi yaptım ve format atmaya başladım fakat tüm yüklemeler bittiğinde bilgisayar kendine reset attığında kurulum tekrar başa dönüyor. O kurulumu kapatıyormuyum direk. Bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Dediğinizi yaptım ve format atmaya başladım fakat tüm yüklemeler bittiğinde bilgisayar kendine reset attığında kurulum tekrar başa dönüyor. O kurulumu kapatıyormuyum direk. Bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.

Tüm yüklemeleri yapıp reset attığında flas belleği çıkar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı