Viracoche
Hectopat
Anladım teşekkürlerProjenin ihtiyacı neyse o kullanılır. Benim uzmanlık alanım değil o yüzden net bir cevap veremem ancak tek bir dile bağımlı kalmak saçmalık bu sizi iyi bir yazılımcı yapmaz.
Anladım teşekkürlerProjenin ihtiyacı neyse o kullanılır. Benim uzmanlık alanım değil o yüzden net bir cevap veremem ancak tek bir dile bağımlı kalmak saçmalık bu sizi iyi bir yazılımcı yapmaz.
önemli olan aslında hangi alanda çalışıp çalışmayacağın değil yazılım'da belli başlı temeller var ve bunları iyi öğrenmek lazım. Zamanla kodladıkça hangi alanı seçeceğini ( Yapay Zeka , Web dev, mobil,vs) kendin karar vereceksin ama en önemlisi ingilizce öğrenmekO zaman web developer olmak için çabalayacağım, çünkü içimde ki bu isteği söndürüyorlardı yavaş yavaş.
Önemli olan aslında hangi alanda çalışıp çalışmayacağın değil yazılım'da belli başlı temeller var ve bunları iyi öğrenmek lazım. Zamanla kodladıkça hangi alanı seçeceğini ( Yapay Zeka, Web dev, mobil, vs) kendin karar vereceksin ama en önemlisi İngilizce öğrenmek
Herhangi birinden başlayabilirsin zamanla hangisine yöneleceğine kendin deneyip karar vermiş olacaksın .İngilizcem var ancak sadece kararsızım hangi bölümü seçme konusunda
Herhangi birinden başlayabilirsin zamanla hangisine yöneleceğine kendin deneyip karar vermiş olacaksın.
Güzel hangi alanda çalışacağınla alakalı seçim yap Back-end mi yoksa Front-end mi diye ondan sonra gerekli dilleri öğrenmeni tavsiye ederimWeb developerlık düşünüyorum hocam.
Aslında Back-end ancak back-end için de sanırım Front-end gerekliGüzel hangi alanda çalışacağınla alakalı seçim yap Back-end mi yoksa Front-end mi diye ondan sonra gerekli dilleri öğrenmeni tavsiye ederim
Aslında Back-End ancak Back-End için de sanırım Front-End gerekli.
Back-End ve Front-End tamamen farklı şeyler ikisine eğer hakimsen o zaman Full stack developer oluyorsun ikisini detaylı incelemeni öneririrm.
Backend için web uygulamanızı hangi sistemde çalıştıracaksanız ona göre birine yönelin.Peki hocam html&css ve JavaScript'ten sonra backend için Node.js öğrenmek mantıklı olur mu yoksa .net ihtyaç var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.