Web hosting gerekli mi?

• Konuyu başlatan 10MG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 572

10MG

Hectopat
Daha fazla  
Web hosting olmadan, domain satın aldığımda kendi bilgisayarımdan yöneteceğim bir site yapma şansı mümkün değil mi? GitHub gibi şeyleri kullanmak istemiyorum, bilmiyorum çünkü. :) Domain konusuna gelecek olursak en uygun ve en güvenilir nereden temin edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Web hosting olmadan, domain satın aldığımda kendi bilgisayarımdan yöneteceğim bir site yapma şansı mümkün değil mi? GitHub gibi şeyleri kullanmak istemiyorum, bilmiyorum çünkü. :) domain konusuna gelecek olursak en uygun ve en güvenilir nereden temin edebilirim?

Hosting mecburi, kendi bilgisayarında statik IP alırsan mümkün.
En ucuzu Google domains idi ancak o kapandı şimdi Namecheap'dir herhalde.

Kendi bilgisayarını 7/27 açık mı tutacaksın? Upload hızın bunun için yeterli mi?Geçen hafta birisi hostinge para vermemek için statik ip alıp bilgisayarını sunucu gib kullanmaya karar verdi. Aldığı saldırılardan dolayı 1 gün kullanamadan vazgeçti.

Ayda 30-40 veya 50₺'yi gözden çıkartıp normal bir hosting hizmeti almanızı öneririm.

Kendi bilgisayarını 7/27 açık mı tutacaksın? Upload hızın bunun için yeterli mi? Geçen hafta birisi hostinge para vermemek için statik IP alıp bilgisayarını sunucu gib kullanmaya karar verdi. Aldığı saldırılardan dolayı 1 gün kullanamadan vazgeçti.

Ayda 30-40 veya 50₺'yi gözden çıkartıp normal bir hosting hizmeti almanızı öneririm.

Aylık en fazla 50 TL mi? Baktığım tüm hosting firmaları 130-140 TL'den aşağıya değildi. Emin misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aylık en fazla 50 TL mi? Baktığım tüm hosting firmaları 130-140 TL'den aşağıya değildi. Emin misiniz?
En fazla demediğime eminim.

Sana iyi bir haberim var. R10 üyeliğin varsa ücretsiz hosting kampanyası var şuan:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı