Web Proxy Steam hesabını çalmış mıdır?

Hamza Mutlu

Hectopat
Daha fazla  
Beyler şimdi anlatayım durumumu. Dün birisi bana Facebook üzerinden bir adres gönderdi. O adrese tıkladığımda bir Facebook uygulaması geldi. Uygulama ismi ise ''Dustinbust''. Orada Facebook hotmail adresimi ve şifremi yazdım ve ''Web Proxy'' diye bir sayfa açıldı. Birazcık bu konularda cahil olduğum için bilmem Web Proxy falan. Sonra sordum bu ne falan adam dedi ki ''Bu bizim sponsorumuz.'' Zaten ben sezdim kesin bir şeyler olacak. Zaten ne sponsoru olacak adamın. İşte bugün ise bir baktım Facebook'ta arkadaşlarıma küfür etmiş. O Facebook hesabımı kapattım ama Chrome'da sekmeler arasında Steam açık değildi. Fakat hesabım kayıtlıydı Steam'e Chrome üzerinden. Yani Steam'e Chrome üzerinden girdiğimde Steam hesabım otomatik olarak açılıyor. Aynı şekilde Outlook ta böyle. Facebook açıktı ama o sırada zaten. Ama aklımda bir soru var. Steam hesabımı falan çalamaz demi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır. Diğer hesaplarınızın çalındığını sanmıyorum. Önlem olarak şifrelerinizi değiştirin.
Diğer hesaplarımı değiştirmedim ama steam hesabımda bütün cihazlardan çıkış yapmasını söyledim.Uygun mudur? Bir de adamın facebook linkiyle profiline bakamıyorum. Sayfa kaldırılmış olabilir diyor ama arkadaşım rahatça girebiliyor. Bir de IP aresi falan almamıştır demi web proxy ile DDOS falan kötü olur :)

Diğer hesaplarımı değiştirmedim ama steam hesabımda bütün cihazlardan çıkış yapmasını söyledim.Uygun mudur? Bir de adamın facebook linkiyle profiline bakamıyorum. Sayfa kaldırılmış olabilir diyo ama arkadaşım rahatça girebiliyor. Bir de iq aresi falan almamıştır demi web proxy ile ddos falan kötü olur :)
IP adresi demek istedim.

Modem resetlenmeyecek değil mi? Sadece açılıp kapanacak normal olarak arkasındaki tuşla.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı