Web site nasıl açılır?

Hocam İtemsatış sitesinin cok benzeri. Bedava veya daha cüzi script bulma şansım var mıdır sizce.
Var ama bedava tavsiye etmiyorum. Ayrıca E-Pin sitesi açtıktan sonra reklamlar, sponsorluklar için gerekli bütçeniz var mı?

Var ama bedava tavsiye etmiyorum. Ayrıca e-pin sitesi açtıktan sonra reklamlar, sponsorluklar için gerekli bütçeniz var mı?

Hocam daha cok e pin değil de tek bir oyun kategorisinde sadece ben satış yapmak istiyorum farklı kullanıcılar satış yapamayacak sadece ben bir oyunda farklı ilanlar satacağım aklımdaki fikir o yönde. Eğer reklam vb gerekecekse bütçe ayırabilirim.

İstediğiniz işlem için ilk örnekte ki site gayet uygun bence. Ayrıca reklam için bütçe ayırmanızı tavsiye ederim, tabii hazır bir kitleniz yoksa.

İstediğiniz işlem için ilk örnekte ki site gayet uygun bence. Ayrıca reklam için bütçe ayırmanızı tavsiye ederim, tabii hazır bir kitleniz yoksa.

Hazır bir kitlem mevcut İtemsatış, hesapcom gibi sitelerde satış yapıyorum müşterilerim var ama attığım örnekteki gibi bir site scripti bulamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı