Web site nasıl olmuş?

298784

Kilopat

Geçen aylarda yapıp bırakmıştım. Sonra tekrar yapasım geldi ve tasarımıyla ve koduyla beraber baştan yapıp her şeyini ayarladım ve aktif hale getirdim. Sitenin amacı Discord sunucuları için Soundboard'a yüklenebilecek 5 saniyelik güzel ses efektlerini listelemek ve herkesin rahatça indirebilmesini sağlamak.

Frontend kısmında Next.js, backend kısmında Node.js ve SQLite kullandım. Görüşleriniz neler?
Site hakkında kişisel web sitemde yazdığım makaleyi de okuyabilirsiniz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Harbiden guzel fikir. Ornekleri var mi bilmiyorum ama fikir olarak oncuyseniz gayet iyi bir calisma olmus.

Elinize sağlık. Backend için neden next.js api routes tercih etmediniz acaba? Frontend için shadcn vs. mi kullandınız?

Güzel bir çalışma olmuş.

Harbiden guzel fikir. Ornekleri var mi bilmiyorum ama fikir olarak oncuyseniz gayet iyi bir calisma olmus.
Fikri başkası hayata geçirmeyi düşünüyordu, gördüm ben yaptım. Bende yapmayı bırakmıştım dediğim gibi onlarda yapmayı bırakmıştı.

Elinize sağlık. Backend için neden next.js api routes tercih etmediniz acaba? Frontend için shadcn vs. mi kullandınız?

Güzel bir çalışma olmuş.
Teşekkürler. Next.js'te daha yeniyim çok bir şey bilmiyorum o yüzden api routes yerine bildiğim yerden gitmek istedim. Frontent component tasarımı bana ait. Tailwind CSS kullandım.

Site UI kurallarına pek uymuyor. İçerik ve DIV'leri birbirinden ayırmanız gerekiyor.

Teşekkürler. Next.js'te daha yeniyim çok bir şey bilmiyorum o yüzden api routes yerine bildiğim yerden gitmek istedim. Frontent component tasarımı bana ait. Tailwind CSS kullandım.
Güzel. API Routes kullanmanızı tavsiye ederim kesinlikle. Vercel üzerinden mi deploy ettiniz projeyi?

Güzel. API Routes kullanmanızı tavsiye ederim kesinlikle.
API Routes hakkında daha fazla bilgi edinmem lazım. Next.js ile ilgili bir kurs alacağım o zaman API Routes ile başka projeler geliştirebilirim sanırım.

Vercel üzerinden mi deploy ettiniz projeyi?
Evet. Normalde Netlify kullanıyorum ama önceki projemde Next.js ile bir kaç sorun çıkarttığı için Vercel kullandım. (Netlify'da build esnasında çıkan sorun Vercel'de çıkmıyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…