Web site nasıl olmuş?

Çok güzel olmuş ancak seslerin içine girmeden indirme tuşu olsa çok güzel olurdu tek tek gir, indir geri gel yenisini bul tekrar gir döngüsü hoş değil.
Belki CTRL tuşu basılıyken tıklayınca otomatik indirmesini sağlarım. Bana güzel bir fikir gibi geldi.

bunun yanı sıra uyarılar var, dinlemek istediğinde gelen uyarı sistemi güzel olsa da sayfaya girdiğimizde de tekrar tekrar onaylamak biraz rahatsız edici.
Bunun sebebi yanlışlıkla tıklayınca yerinden zıplamanızı engellemek. Yani sürekli uyarı gelmesi can sıkıcıda olsa, bir yerde kulaklarınızı kurtarıyor.

Geçen aylarda yapıp bırakmıştım. Sonra tekrar yapasım geldi ve tasarımıyla ve koduyla beraber baştan yapıp her şeyini ayarladım ve aktif hale getirdim. Sitenin amacı Discord sunucuları için Soundboard'a yüklenebilecek 5 saniyelik güzel ses efektlerini listelemek ve herkesin rahatça indirebilmesini sağlamak.

Frontend kısmında Next.js, backend kısmında Node.js ve SQLite kullandım. Görüşleriniz neler?
Site hakkında kişisel web sitemde yazdığım makaleyi de okuyabilirsiniz:

Jilet gibi olmuş kanki eline sağlık.

Belki CTRL tuşu basılıyken tıklayınca otomatik indirmesini sağlarım. Bana güzel bir fikir gibi geldi.

Bunun sebebi yanlışlıkla tıklayınca yerinden zıplamanızı engellemek. Yani sürekli uyarı gelmesi can sıkıcıda olsa, bir yerde kulaklarınızı kurtarıyor.
Yok sanırım yanlış anladın, sesi dinlemek istediğimizde gelen uyarı güzel ayrıntı. Benim demek istediğim X sesinin sayfasına girdiğimizde gelen uyarı, indirme sayfasına girdiğimizde oynat dersek yine versin uyarıyı problem değil ancak sayfa açılır açılmaz görmek için dahi uyarı vermesi sırayla birkaç tane indirmeye çalışınca zorlayıcı olabiliyor. Bir önceki mesajımda bahsettiğim döngüye bir aşama daha giriyor. Sesi seç, sayfasına gir, uyarıyı onayla, indir, geri gel. Gerçi bu hızlı indir tuşu gelirse tolere edilebilir bir zorluk olur.
1702197392142.png

Neyse yine de emeğine sağlık, birkaç tane indirdim ben de hazır bulmuşken 😁

Yok sanırım yanlış anladın, sesi dinlemek istediğimizde gelen uyarı güzel ayrıntı. Benim demek istediğim X sesinin sayfasına girdiğimizde gelen uyarı, indirme sayfasına girdiğimizde oynat dersek yine versin uyarıyı problem değil ancak sayfa açılır açılmaz görmek için dahi uyarı vermesi sırayla birkaç tane indirmeye çalışınca zorlayıcı olabiliyor. Bir önceki mesajımda bahsettiğim döngüye bir aşama daha giriyor. Sesi seç, sayfasına gir, uyarıyı onayla, indir, geri gel.
Sanırım dediğini anladım. Sayfa açılınca gelmesini kaldırabilirim.

Gerçi bu hızlı indir tuşu gelirse tolere edilebilir bir zorluk olur.
1702198807949.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı