Web site nasıl olmuş?

Oldukça şık duruyor. Componentlar tamamen size ait değilse bile güzel çalışma. Elinize sağlık.
Tüm hepsi bana ait hocam teşekkürler.

Çok güzel duruyor eline sağlık. Açık kaynak olarak geliştirmeyi düşünebilirsin : )
Açık kaynak yapmayı düşünüyordum ama o fikrimden vazgeçtim. Belki daha sonra.

Geçen aylarda yapıp bırakmıştım. Sonra tekrar yapasım geldi ve tasarımıyla ve koduyla beraber baştan yapıp her şeyini ayarladım ve aktif hale getirdim. Sitenin amacı Discord sunucuları için Soundboard'a yüklenebilecek 5 saniyelik güzel ses efektlerini listelemek ve herkesin rahatça indirebilmesini sağlamak.

Frontend kısmında Next.js, backend kısmında Node.js ve SQLite kullandım. Görüşleriniz neler?
Site hakkında kişisel web sitemde yazdığım makaleyi de okuyabilirsiniz:

Mükemmel, fakat 2 kaydı aynı anda açtığımızda ikisi de çaldığı için kötü oluyor, birine bastığımızda eski çalanın durması gerek, basit bir şey fakat aşırı önemli.

Mükemmel, fakat 2 kaydı aynı anda açtığımızda ikisi de çaldığı için kötü oluyor, birine bastığımızda eski çalanın durması gerek, basit bir şey fakat aşırı önemli.
Fikirlere açığım, yapacağım.

@Efsane2512 yaptım dediğinizi. Güncelleme yakında yayında olur.

Yeni güncellemeyle beraber:
  • Bildirim sistemi ekledim. Böylece sesiniz tarafımca onaylandığında yani listelenemye başladığında siteye girdiğinizde bildirim göreceksiniz.
  • Çok rahatsız edici sesler artık sitede listelenebilecek fakat tıkladığınızda dinlemek istediğinize emin misiniz tarzında bir soru sorulacak, evet ederseniz ses çalacak.

Birde ses seviyesini düzenleyebilmeniz için en aşağıya bir butonda ekledim.

Son düzenleme:
Fikirlere açığım, yapacağım.

@Efsane2512 yaptım dediğinizi. Güncelleme yakında yayında olur.

Yeni güncellemeyle beraber:
  • Bildirim sistemi ekledim. Böylece sesiniz tarafımca onaylandığında yani listelenemye başladığında siteye girdiğinizde bildirim göreceksiniz.
  • Çok rahatsız edici sesler artık sitede listelenebilecek fakat tıkladığınızda dinlemek istediğinize emin misiniz tarzında bir soru sorulacak, evet ederseniz ses çalacak.

Bir de ses seviyesini düzenleyebilmeniz için en aşağıya bir butonda ekledim.

Gerçekten mükemmel, yazılım hakkında çok temel bir bilgim olduğu için emin değilim ama, eğer kolaysa sitene bir değerlendirme yeri yapabilirsin, insanlar bu bölümden siteni eleştirebilir, sende eleştirilen konuların üstünde durursun. Dediğim gibi kolay olacaksa yap bence(belki zaten vardır ama göremedim).

Gerçekten mükemmel, yazılım hakkında çok temel bir bilgim olduğu için emin değilim ama, eğer kolaysa sitene bir değerlendirme yeri yapabilirsin, insanlar bu bölümden siteni eleştirebilir, sende eleştirilen konuların üstünde durursun. Dediğim gibi kolay olacaksa yap bence(belki zaten vardır ama göremedim).
Şu an hali hazırda bir Discord suncusu var oradan bize ulaşabilir isteyen kişi. Aktif kullanıyoruz sunucuyu.

Çok güzel bir çalışma olmuş, özellikle nextjs kullanmanız çok hoş. Diğer projelerinizi de inceledim ve çok iyi bir frontend geliştirici olduğunuzu söyleyebilirim.

Ana sayfadaki aile fotoğrafı çok alakasız duruyor, onu beyaz bir Discord logosu ile
değiştirirseniz daha güzel bir görüntü elde edebilirsiniz diye düşünüyorum.

Çok güzel olmuş ancak seslerin içine girmeden indirme tuşu olsa çok güzel olurdu tek tek gir indir geri gel yenisini bul tekrar gir döngüsü hoş değil bir de bunun yanı sıra uyarılar var, dinlemek istediğinde gelen uyarı sistemi güzel olsa da sayfaya girdiğimizde de tekrar tekrar onaylamak biraz rahatsız edici. Bunlar dışında çok şık site.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı