ASUS RX6700XT
Hectopat
Sağ üstte select yerine ikonlar kullanırsanız dil seçeneklerinin yanına da yuvarlak bayrak eklerseniz daha iyi olur. UX açısından başarsız.
Yine de yavaş. PHP artık gerçekten ölü gibi bir dil. Yeni güncellemelerle hayata döndürmeye çalışıyorlar ama nafile. Çoğu firma artık hizmetlerinin ufak bir kısmı için kullanıyor. Çoğunlukla forum sitelerinde ya da devlet sitelerinde falan kullanılıyor.Laravel kullanırsanız o kadar güvenlik açığı söz konusu olmuyor. Güzel bir framework.
Hız her şey değil. Dil de hayatta sanılanın aksine. Bağışlar ve bağımsız insanların gelistirmesiyle hayatta olan bir dil, gerçekten neredeyse ölü konumda olsa, geliştirilmesi çoktan bırakılırdı. Para kazandirmayacak şeye kimse vakit harcamak istemiyor.Yine de yavaş. PHP artık gerçekten ölü gibi bir dil. Yeni güncellemelerle hayata döndürmeye çalışıyorlar ama nafile. Çoğu firma artık hizmetlerinin ufak bir kısmı için kullanıyor. Çoğunlukla forum sitelerinde ya da devlet sitelerinde falan kullanılıyor.
Maalesef hız her şey. Günümüzde ki teknolojiler sağolsun, sayfaya tıklıyorsun çeyrek saniye bile sürmüyor yüklemenmesi hatta anında yüklenenler bile var. Şirketler için oldukça önemli bu hız. Sen bir websiteye girdiğinde 2 saniye boyunca yüklenmesini beklemek istemezsin.Hız her şey değil.
Laravel'de bunun daha uzun süreceğini düşünmüyorsun değil mi? Laravel Node'a kıyasla yavaş. Fakat gündelik çoğu kullandığın sayfa da bu yavaşlığı hissedemezsin.Maalesef hız her şey. Günümüzde ki teknolojiler sağolsun, sayfaya tıklıyorsun çeyrek saniye bile sürmüyor yüklemenmesi hatta anında yüklenenler bile var.
Hiç yaşamadım. Merak ediyorum bu dediğini, test edeceğim.Bir video için 2-5 saniye beklemek problem olmasa bile sık sık bu yaşandığında artık insanı deli ediyor.
Ön yüzünde büyük ölçüde Laravel kullanan bir site biliyor musunuz?Laravel'de bunun daha uzun süreceğini düşünmüyorsun değil mi? Laravel Node'a kıyasla yavaş. Fakat gündelik çoğu kullandığın sayfa da bu yavaşlığı hissedemezsin.
İşte, can sıkıyor.Hiç yaşamadım. Merak ediyorum bu dediğini, test edeceğim.
Test ettim. Premium + uBlock Origin - 2.3 saniye, Premium - 2.1 saniye, uBlock Origin tek başına 3.1 saniye. Arada bir saniye fark ediyor.
Zaten.Ama hala bunun PHP'nin yada laravel'in hızıyla alakası yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.