graphic Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 278 Çözümler 2 22 Eylül 2025 #1 Merhaba, Archee - Creative Agency & Portfolio WordPress Theme Preview - ThemeForest <a href="https://themeforest.net/checkout/from_item/35032408?license=regular&support=... preview.themeforest.net Bu temadaki mouse ucundaki sürüklenen şeyi nasıl yok edebilirim?
Merhaba, Archee - Creative Agency & Portfolio WordPress Theme Preview - ThemeForest <a href="https://themeforest.net/checkout/from_item/35032408?license=regular&support=... preview.themeforest.net Bu temadaki mouse ucundaki sürüklenen şeyi nasıl yok edebilirim?
Çözüm Myk61 22 Eylül 2025 Tema ayarlarında bununla ilgili seçenekler oluyor genelde. Ayarları kontrol ettiniz mi?
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.107 Çözümler 95 22 Eylül 2025 #2 Tema ayarlarında bununla ilgili seçenekler oluyor genelde. Ayarları kontrol ettiniz mi? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS graphic Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 278 Çözümler 2 22 Eylül 2025 #3 Myk61 dedi: Tema ayarlarında bununla ilgili seçenekler oluyor genelde. Ayarları kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Yaladım yuttum yok panelde. graphic dedi: Yaladım yuttum yok panelde. Genişletmek için tıkla... Şimdi buldum hiç olmayacak yerden çıktı. Artı 0 Eksi
Myk61 dedi: Tema ayarlarında bununla ilgili seçenekler oluyor genelde. Ayarları kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Yaladım yuttum yok panelde. graphic dedi: Yaladım yuttum yok panelde. Genişletmek için tıkla... Şimdi buldum hiç olmayacak yerden çıktı.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.107 Çözümler 95 22 Eylül 2025 #4 graphic dedi: yaladım yuttum yok panelde. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala .vlt-custom-cursor { display: none; } Bunu özel css kısmına ekleyip deneyin. Artı 0 Eksi
graphic dedi: yaladım yuttum yok panelde. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala .vlt-custom-cursor { display: none; } Bunu özel css kısmına ekleyip deneyin.
KS KS graphic Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 278 Çözümler 2 22 Eylül 2025 #5 Myk61 dedi: Kod:Panoya kopyala .vlt-custom-cursor { display: none; } Bunu özel css kısmına ekleyip deneyin. Genişletmek için tıkla... bir üstte yazdım o an buldum Artı 0 Eksi
Myk61 dedi: Kod:Panoya kopyala .vlt-custom-cursor { display: none; } Bunu özel css kısmına ekleyip deneyin. Genişletmek için tıkla... bir üstte yazdım o an buldum