Web sitede canlı desteklik için aylık kaç TL istemeliyim?

Zaten arkaya alacağım için saatin pek bir önemi yok aslında. Yani tabii saat gece 5'e kadar duramam ama zaten benim için normal uyanık saatler.

Başvuru tarihinin son günü daha varsa biraz bekletip başka teklifler bakmanı öneririm yoksa da en azından para kazanmak için çalışabilirsin ama verdikleri para da önemli o saat aralıkları için ölüsü 6500 TL alman lazım.

Başvuru tarihinin son günü daha varsa biraz bekletip başka teklifler bakmanı öneririm. Yoksa da en azından para kazanmak için çalışabilirsin ama verdikleri para da önemli. O saat aralıkları için ölüsü 6500 TL alman lazım.
Teşekkürler. Düşünüp teklifi iletirim, işlerine gelirse.

Zaten arkaya alacağım için saatin pek bir önemi yok aslında. Yani tabii saat gece 5'e kadar duramam ama zaten benim için normal uyanık saatler.
Arkaya alacaksın ama günün 9 ve 1 arası sürekli bilgisayar başında geçecek. Rahat görünüyor gibi durabilir ama bir yerden sonra mecburi olarak o bilgisayarın başında oturmak inan işkence gibi geliyor.

O kadar vereceklerini sanmıyorum. Sallayın gitsin. Direkt reddedeyim.

Benden sana tavsiye direkt reddet. Çağrı merkezleri genelde 3 vardiya olarak çalışır ama bunlar sana 2 vardiyayı da yaptırmanın niyetinde. Hem altından kalkamazsın hem de paranı vermezler.

Son düzenleme:
Arkaya alacaksın ama günün 9 ve 1 arası sürekli bilgisayar başında geçecek. Rahat görünüyor gibi durabilir ama bir yerden sonra mecburi olarak o bilgisayarın başında oturmak inan işkence gibi geliyor.

Benden sana tavsiye direkt reddet. Çağrı merkezleri genelde 3 vardiya olarak çalışır ama bunlar sana 2 vardiyayı da yaptırmanın niyetinde. Hem altından kalkamazsın hem de paranı vermezler.

Teşekkürler. Reddedecegim.

Ben olsam 8 binden aşağıya çalışmazdım ilk başta çok gibi gözükebilir belki ama bilgisayarın başında 16 saat durucaksınız. Bir şey yapmıyor bile olsanız 16 saat bekliyceksiniz. Kısa süre bu işte çalışabilir zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı