Anladım, hocam. Yasal olarak size neden ret ettiklerini gerekçesiyle açıklamak zorundalar. Forumda hesap silme özelliğinin olmaması, yeterli bir gerekçe sayılmaz çünkü bence bu durum düzgün bir şekilde açıklanmamış. Şunu da belirtmek isterim ki, yüksek ihtimalle siteye girerken kabul ettiğiniz sözleşme varsa orada belirtilmiştir ve bu sözleşmeyi kabul etmişsinizdir. Siteye hesap açmadan önce şartlar ve kurallar ile gizlilik politikalarını inceleyemediğim için bu duruma dair detaylı bilgi veremiyorum; ancak size karşı taraf durumu böyle açıklayabilir o yüzden belirttim. Kanunen bunun bir karşılığı olmadığını biliyorum çünkü;
KVKK'nin 19'uncu maddesinin ikinci fıkrasına göre, kişisel verilerin silinmesi, yok edilmesi veya anonim hale getirilmesinde, Kanunun 4'üncü maddesindeki genel ilkeler ile 12'nci maddesi kapsamında alınması gereken teknik ve idari tedbirlere, ilgili mevzuat hükümlerine, Kurul kararlarına ve kişisel veri saklama ve imha politikasına uygun hareket edilmesi zorunludur. Yani hiçbir sözleşme veya gizlilik politikası kanundan üstün değildir.
Kişisel Verileri Koruma Kurulu'nun şikayet modülü üzerinden şikayette bulunabilirsiniz, hocam. Umarım en kısa sürede çözüme ulaşır.