Web sitem nasıl olmuş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aldığım en kapsamlı ve en olağan üstü tavsiyeler çok teşekkür ederim hepsini dikkate alacağım yönlendirme linklerini tema rengiyle uyumlu yapınca bazı insanların link olduklarını fark etmediğini gözlemledim bu yüzden mavi link renginde kalmalarını istedim tavsiyeleriniz için binlerce kez minnettarım.

Tasarım genel olarak güzel. Göze hitap ediyor. İlk izlenimi de iyi. Benim önerilerim şu şekilde:

• Bazı yerlerin İngilizce ama genel olarak Türkçe olması hafif uyumsuzluk yapıyor. Terimler kalabilir ama tema paneli ve açıklamalarda bu konuda düzenleme yapılabilir.
  • İletişim sayfasındaki mavi renkler karanlık temada uyumsuz görünüyor. Daha açık bir renkle değiştirilebilir.
  • Hakkımda ve hizmetler sayfalarındaki metinleri yazım kurallarına uygun olarak düzenlerseniz süper olur.
  • Genel olarak fontlarla bence biraz daha oynama yapabilirsiniz.
  • Hakkımda sayfasındaki bilgiler kaldırılabilir.
  • Freelance durumu hizmetler sayfasına header gibi eklenirse daha mantıklı olur.
  • Hakkımda sayfasındaki iletişim butonu da çok efektif değil. Zaten navigasyon paneli statik olarak duruyor.
  • İletişim sayfasındaki linkler ile alakalı bir diğer fikrim de Buraya tıklayın yerine adreslerini yazabilirsiniz.
  • İlk sayfadaki loop olarak değişen yazı çok hızlı. Animasyonu biraz yavaşlatılabilir.
  • Tema renki değiştirme menüsünün butonu da üzerine mouse geldiğinde dönerse daha daha iyi olabilir.
  • Son olarak tema değiştirildiğinde sadece yazı rekleri değil, arka plan renginde de hafif değişiklikler olursa re renk değişimleri transition şeklinde olursa güzel olur.

Bayağı derinlemesine oldu ama düzeltildiğinde gayet güzel olacağını düşündüklerim bu şekilde.

Hocam site güzel ancak linklerin rengi birazcık göze batıyor, gibi. Size şöyle bir şey bırakıyorum CSS'inize eklerseniz güzel sonuçlar olabilir.(Bu kod bloğu linkleri açık mavi ve üzerine gelince altı çizili olmasını sağlıyor.)

CSS:
a {
  color: rgb(0, 123, 194);
  text-decoration: none;
}
a:visited {
}
a:active {
}
a:hover {
  text-decoration: underline;
}

Hocam site güzel ancak linklerin rengi birazcık göze batıyor, gibi. Size şöyle bir şey bırakıyorum CSS'inize eklerseniz güzel sonuçlar olabilir.(bu kod bloğu linkleri açık mavi ve üzerine gelince altı çizili olmasını sağlıyor.)

CSS:
a {
}
a:visited {
}
a:active {
}
a:hover {
 text-decoration: underline;
}

Kısa süreli transition özelliği eklenilebilir.

Bu arada
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ben pek bir fark göremiyorum umarım izlerken de bir şeyler öğrenmişsinizdir faydalı bir yöntem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı