Web sitesi açarak para nasıl kazanılır?

Makaleler
1
Yer
Türkiye
Soru başlıktaki gibi ben web sitesi açarak büyütmeye çalışıp para kazanmak amacım. Lakin sizce web sitesini mi geliştirmeye çalışsam yoksa Instagram, YouTube tarzına mı ama onlar içinde özellikle Instagram'dan direk para kazanılmıyor. YouTube'da benim için zor yani kamera ve mikrofonum yok. Web sitesine odaklanmak daha mantıklı geliyor bana. Burdakilerin de fikirlerini almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soru başlıktaki gibi ben web sitesi açarak büyütmeye çalışıp para kazanmak amacım. Lakin sizce web sitesini mi geliştirmeye çalışsam yoksa Instagram, YouTube tarzına mı ama onlar içinde özellikle Instagram'dan direk para kazanılmıyor. YouTube'da benim için zor yani kamera ve mikrofonum yok. Web sitesine odaklanmak daha mantıklı geliyor bana. Burdakilerin de fikirlerini almak istedim.
Web Sitesi açarak para kazanmak zor ve ne sitesi açcağınıza bağlı, ek olarak instagram direk para kazandırmıyor ama sayfayı biraz büyüttükten sonra reklam alarak para kazanabilirsin.

Para kazanman için sosyal medyada baya zamana ihtiyacın var şansa bağlı daha erken de büyük etkileşimler yakalayabilirsin ve sayfanı büyütebilirsin para kazanmak istiyorsan hiç bir beklentin olmadan 6 -12 ay sayfanı büyütmeye odaklanmalısın yada site kurup adsense sayesinde reklam alip para kazanabilirsin ama siteni tanıtman lazım reklam parası vs bence sosyal medyada sabit kitle yap sonra site kur

Technopat Haberler

Geri
Yukarı