Ben öyle bir şey demedim şu an çok yanlış anladın olayı ya da bilmediğin konu hakkında bilmiş gibi konuşuyorsun. Google dediğimde neden Chrome algısı oluştu aklında? Google çok geniş bir sistem.
Ben öyle bir şey demedim şu an çok yanlış anladın olayı ya da bilmediğin konu hakkında bilmiş gibi konuşuyorsun. Google dediğimde neden Chrome algısı oluştu aklında? Google çok geniş bir sistem.
Google bir arama motorudur. Arama motoru geliştirmek zahmetli bir iştir özellikle sıfırdan geliştirmek çok daha zordur. Çeşitli algoritmalar oluşturmak gerekir. Arama motorları web crawler, veritabanı ve kullanıcı arabiriminden oluşur. www.google.com arama motorunun kullanıcı arabirimidir.
Peki sadece Google diyelim. Google, internet araması, çevrim içi bilgi dağıtımı, reklam teknolojileri ve arama motorları için yatırımlar yapan çok uluslu Amerikan anonim şirketi. İnternet tabanlı hizmet ve ürünler geliştirir, ek olarak bunlara ev sahipliği yapar. Bu Google'ın Vikipeki üzerindeki tanımı. Bir arkadaşımızında dediği gibi, www.google.com arama motorunun kullanıcı arabirimidir.