Bunun cevabını görev yöneticisi ile vermek istiyorum
Google'ın çıkarmış olduğu tarayıcı olan Chrome'dan bahsetmiyorum. Basit cevaplar vermeyin madem site değil diyorsunuz.
Bunun cevabını görev yöneticisi ile vermek istiyorum
Bu kadar mı? Şimdi ben bunları alsam Google gibi bir sitem olabilir mi?
Google Chrome olarak bir web tarayıcısıdır. Madem siz bilinenin aksine Google Chrome bir sitedir diyorsunuz sitenin linkini atında keşfedelim.Google'ın çıkarmış olduğu tarayıcı olan Chrome'dan bahsetmiyorum. Basit cevaplar vermeyin madem site değil diyorsunuz.
Google Chrome olarak bir web tarayıcısıdır. Madem siz bilinenin aksine Google Chrome bir sitedir diyorsunuz sitenin linkini atında keşfedelim.
Hayır, Google gibi olmaz bu site gibi olabilir, YouTube gibi olabilir.Domain alırsın ve siteyi nasıl ne şekilde kullanmana bağlı olarak siten olur.
Google Chrome sitedir dememiş Google sitedir demiş. www.google.comGoogle Chrome olarak bir web tarayıcısıdır. Madem siz bilinenin aksine Google Chrome bir sitedir diyorsunuz sitenin linkini atında keşfedelim.
Ben öyle bir şey demedim şu an çok yanlış anladın olayı ya da bilmediğin konu hakkında bilmiş gibi konuşuyorsun. Google dediğimde neden Chrome algısı oluştu aklında? Google çok geniş bir sistem.
Tamam da dostum bunları almakla mı bitiyor bu iş?
Tabii ki de dostum biz böyle dedik ama öyle kolay değil.Örnekleme amaçlı dedim.
Google Chrome sitedir dememiş Google sitedir demiş. www.google.com
Ben öyle bir şey demedim şu an çok yanlış anladın olayı ya da bilmediğin konu hakkında bilmiş gibi konuşuyorsun. Google dediğimde neden Chrome algısı oluştu aklında? Google çok geniş bir sistem.
Peki sadece Google diyelim. Google, internet araması, çevrim içi bilgi dağıtımı, reklam teknolojileri ve arama motorları için yatırımlar yapan çok uluslu Amerikan anonim şirketi. İnternet tabanlı hizmet ve ürünler geliştirir, ek olarak bunlara ev sahipliği yapar. Bu Google'ın Vikipeki üzerindeki tanımı. Bir arkadaşımızında dediği gibi, www.google.com arama motorunun kullanıcı arabirimidir.Ben öyle bir şey demedim şu an çok yanlış anladın olayı ya da bilmediğin konu hakkında bilmiş gibi konuşuyorsun. Google dediğimde neden Chrome algısı oluştu aklında? Google çok geniş bir sistem.
google.comBunun cevabını görev yöneticisi ile vermek istiyorum
Websitesini bu şekilde oluşturabilirsiniz. Arama motoru yapmak için yazılım bilgisi gereklidir.Bu kadar mı? Şimdi ben bunları alsam Google gibi bir sitem olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.