Web sitesi nasıl oluşturulur?

• Konuyu başlatan Far02
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 401

Far02

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, direkt konuya gireceğim, kafamda ufak bir proje var ama bunun için bir web sitesi oluşturmam gerekiyor, kullanışlı, kendi isteklerime uygun bir web sitesi nasıl yapabilirim, bu işlerle hiç alakam yok, var mı yardımcı olabilecek biri? Şimdiden teşekkürler.

wix.com ama
domain almanız gerekebilir maalesef

ama bedava domainlerde var

Hayırlı akşamlar kral biraz böyle açıklıyabildim.

1. neyi yapmak istiyorsun tam olarak?
    Web sitesinin amacı ne olacak? Blog mu yazacaksın, ürün mü satacaksın, bir portföy mü olacak? Önce bunu netleştir.
  2. kolay başlamak için araçlar var.
    Kod bilmeden web sitesi yapmak mümkün. Wix, WordPress, Webflow gibi platformlar sürükle-bırak mantığıyla çalışıyor. Temalardan seçip üstünde oynamak da oldukça kolay.
  3. kendin yapmak istersen (ve biraz da bu işin mutfağını öğrenmek istersen),
    HTML, CSS ve belki JavaScript gibi temel konuları öğrenebilirsin. YouTube'da ve Udemy'de başlangıç seviyesi bolca Türkçe kaynak var.

maalesef bedava domain yokmuş baktım yani

Hayırlı akşamlar kral biraz böyle açıklıyabildim.

1. neyi yapmak istiyorsun tam olarak?
    Web sitesinin amacı ne olacak? Blog mu yazacaksın, ürün mü satacaksın, bir portföy mü olacak? Önce bunu netleştir.
  2. kolay başlamak için araçlar var.
    Kod bilmeden web sitesi yapmak mümkün. Wix, WordPress, Webflow gibi platformlar sürükle-bırak mantığıyla çalışıyor. Temalardan seçip üstünde oynamak da oldukça kolay.
  3. kendin yapmak istersen (ve biraz da bu işin mutfağını öğrenmek istersen),
    HTML, CSS ve belki JavaScript gibi temel konuları öğrenebilirsin. YouTube'da ve Udemy'de başlangıç seviyesi bolca Türkçe kaynak var.
Son olarak konudan bağımsız memleket Adıyaman mı?

maalesef bedava domain yokmuş baktım

şunu da belirteyim tekboloji cahili sayılırım o yüzden google da sitede kurmak istiyorum bu domain olayı nedir

Son olarak konudan bağımsız memleket Adıyaman mı?
aynn adiyaman sen

google sites ksımından ufak bir deneme yaptım ama istediğim gibi olmadı kişiselleştiremedim pek fazla

şunu da belirteyim tekboloji cahili sayılırım o yüzden google da sitede kurmak istiyorum bu domain olayı nedir

aynn adiyaman sen

google sites ksımından ufak bir deneme yaptım ama istediğim gibi olmadı kişiselleştiremedim pek fazla
bende adıyaman kral neresinden

Wix'ten uzak durun. Eskiden size veritabanı veya nesne yedeğini vermezdi.
Bir alan adı, bir barındırma (hosting) alanı, tercihen bunları Wordpress'e kayıt ve html vb. öğrenmek gerekli. Wordpress'in çok yararlı eklentileri ve çok geniş kullanıcı yelpazesi dolayısıyla yardım olanakları çok iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı