T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.929 Makaleler 1 Çözümler 14 14 Haziran 2021 #1 Selam dostlar, web sitesi tasarlamak istiyorum. Nasıl tasarlanır bilgi verirseniz sevinirim.
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #11 Turkish Delight dedi: Reis senin kaynak kodlarından yararlanarak yola çıktım. Helal et. Genişletmek için tıkla... Köküne kadar senin olsun kardeşim hayrını gör. Artı 0 Eksi
Turkish Delight dedi: Reis senin kaynak kodlarından yararlanarak yola çıktım. Helal et. Genişletmek için tıkla... Köküne kadar senin olsun kardeşim hayrını gör.
KS KS T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.929 Makaleler 1 Çözümler 14 17 Aralık 2022 #12 mantion dedi: HTML ve CSS yardımıyla kendi aklınızdaki siteyi gerçekleştirebilirsiniz. Örnek olması açısından kendi web sitem; Mantion Genişletmek için tıkla... Domain süresi bitmiş hocam. Şimdi yavaş yavaş html ve css öğreniyorum. Artı 0 Eksi
mantion dedi: HTML ve CSS yardımıyla kendi aklınızdaki siteyi gerçekleştirebilirsiniz. Örnek olması açısından kendi web sitem; Mantion Genişletmek için tıkla... Domain süresi bitmiş hocam. Şimdi yavaş yavaş html ve css öğreniyorum.
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #13 Turkish Delight dedi: Domain süresi bitmiş hocam. Şimdi yavaş yavaş html ve css öğreniyorum. Genişletmek için tıkla... Üzerinden iki yıl geçti tabii normaldir. Artı 0 Eksi
Turkish Delight dedi: Domain süresi bitmiş hocam. Şimdi yavaş yavaş html ve css öğreniyorum. Genişletmek için tıkla... Üzerinden iki yıl geçti tabii normaldir.