Web sitesi oluşturmak için ne öğrenilmeli?

OpenCV'nin konu ile ne alakası var? OpenCV ile yüz tanıma sistemleri gibi görüntü işleme tabanlı işler yaparsın. Konuda web sitesi üzerine konuşuluyor. Konu sahibini yanlış yönlendirmemeye dikkat et.
 

Sakın Flask olmasın o? OpenCV nerede? Web geliştirme nerede?
Bir de Java falan yazan var. İlk defa forumda böyle bir şey ile karşılaşıyorum.

Temel olarak HTML, CSS ardından JS, PHP, .Net gibi farklı yollar çıkacak, kendi hedeflerine göre bir veya birden fazlasını seçip devam edebilirsin. Forumda ve internette web geliştirme hakkında binlerce kaynak var.
 
Evet arkadaşlar Yakın Kampüs kanalının XHTML ve CSS dersine başladım şu an ders 5'e kadar geldim. Bakmak isteyenler olursa oynatma listesinin linkini aşağıya bırakıyorum. Ders 4'te anlatılanları biraz geliştirip ve öncekilerde anlatılanları birleştirip şöyle bir sayfa oluşturdum;

Görünümü;
1613680758854.png




Sayfa Kaynağı;
1613680740870.png


Dersler;

 
Rahatlıkla bir web sitesi oluşturacak kadar donanıma sahip olmak için tam olarak ne öğrenmem gerekiyor? Diller hakkında pek de bir bilgim yok, sadece basit derecede Python biliyorum. Modüllerden birkaçını öğrendim fakat şu an unuttum maalesef (hatırladığım bir time var). Ayrıca bir kaynak önerirseniz sevinirim.

HTML CSS ve javasvript tam olarak bilmen gerek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı