Web Sitesi Yapımında Çıkan Sorunlar

AlperVR

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Her şey var
Basit olacağını sandım fakat gsuite çıktı, search console çıktı, yok SEO falan yardım edin işin içinde çıkamıyorum. Gsuite'ye ve search console'yi hallettim ama site haritalarında sitemap.xml yazıyorum hata veriyor. Her şey kurulu arama motoruna yazıyorum, sitemin adını çıkmıyor çıldıracağım yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siteyi yayınlar yayınlamaz Google'da çıkmasını beklemeyin zaten, bu zaman alan bir süreçtir. Reklam yoksa eğer sitenin güncel olması gerekir. Her gün en az 2-3 makale oluşturmalısın, en azından sitemap generator sitelerinden sitemap.xml'ini oluşturabilirsin.

Siteyi yayınlar yayınlamaz Google'da çıkmasını beklemeyin zaten, bu zaman alan bir süreçtir. Reklam yoksa eğer sitenin güncel olması gerekir. Her gün en az 2-3 makale oluşturmalısın, en azından sitemap generator sitelerinden sitemap.xml'ini oluşturabilirsin.

Öncelikle teşekkür ederim bekliyeceğim ama sitemap.xml generator nedir nerden yapılır bilmiyorum
search console da aratınca başarılı diyo bu kadarı yeterlimi yoksa başka şeyler yapılmalımı?
Ve de şuan hiçbirşey paylaşmadım sitemap generator gerekli midir?

Öncelikle teşekkür ederim bekliyeceğim ama sitemap.xml generator nedir nerden yapılır bilmiyorum
search console da aratınca başarılı diyo bu kadarı yeterlimi yoksa başka şeyler yapılmalımı?

Ve de şuan hiçbirşey paylaşmadım sitemap generator gerekli midir?

Sitenizin daha hızlı index almasını sağlar. Wordpress kullanıyor iseniz Yoast Seo eklentisini yükleyebilirsiniz. Kendi içinde sitemap bölümü bulunuyor. Bir yerde takılırsanız çekinmeyin sorun. Yardımcı olmaya çalışırım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı