Web sitesinde makale girişi nasıl yapılır?

gökmeNN

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Web Programcılığı ve Grafik Tasarım
Merhaba, ben HTML ve CSS konusunda %90 bilgiye sahibim lakin sadece bu ikisi ile web sitesinde makale (form) girişi nasıl yapılır bilmiyorum. İstediğim şey, web sitesinde kullanıcı bir makale girecek ve o makale bana ulaşacak, ben gerekli kontrolleri sağlayıp kullanıcı adına siteye yazacağım. Buradaki sorun; kullanıcının yazdığı makale bana nasıl ulaşacak? Sanırım bunu yapmanın en kolay yolu PHP ile lakin PHP bilgim yok ve bunu Google form gibi elementler ile yapma niyetim yok. En kolay şekilde nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Merhaba, ben HTML ve CSS konusunda %90 bilgiye sahibim lakin sadece bu ikisi ile web sitesinde makale (form) girişi nasıl yapılır bilmiyorum. İstediğim şey, web sitesinde kullanıcı bir makale girecek ve o makale bana ulaşacak, ben gerekli kontrolleri sağlayıp kullanıcı adına siteye yazacağım. Buradaki sorun; kullanıcının yazdığı makale bana nasıl ulaşacak? Sanırım bunu yapmanın en kolay yolu PHP ile lakin PHP bilgim yok ve bunu Google form gibi elementler ile yapma niyetim yok. En kolay şekilde nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
Wordpress ile yaparsın.

Sadece HTML ve CSS ile yapman mümkün değil. PHP veya başka bir back-end şart. Dilerseniz yardımcı olabilirim, benimle iletişime geçmek isterseniz profilimden ulaşabilirsiniz. Basit bir işlem, 1 saat gibi bir sürede birlikte halledebiliriz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı