4 485264 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 32 21 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar iyi günler.. Benim sorum şu altta attığım site benimdir. Bir sıkıntısı var FileZilla'dan HTML uzantılı olarak attım. Ama siteme girince sadece ona tıklayarak girebiliyorum. Ben sitemin direk o bağlantıya girmesini istiyorum ne yapmalıyım?
Arkadaşlar iyi günler.. Benim sorum şu altta attığım site benimdir. Bir sıkıntısı var FileZilla'dan HTML uzantılı olarak attım. Ama siteme girince sadece ona tıklayarak girebiliyorum. Ben sitemin direk o bağlantıya girmesini istiyorum ne yapmalıyım?
Çözüm Berkay Davas 21 Ağustos 2021 Adını index.html yapman gerek ya da hosting ayarlarından varsayılan dosya adını index'ten index1 yapmalısın.
Adını index.html yapman gerek ya da hosting ayarlarından varsayılan dosya adını index'ten index1 yapmalısın.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 21 Ağustos 2021 #2 Adını index.html yapman gerek ya da hosting ayarlarından varsayılan dosya adını index'ten index1 yapmalısın. Artı 0 Eksi Çözüm
Adını index.html yapman gerek ya da hosting ayarlarından varsayılan dosya adını index'ten index1 yapmalısın.
Beken Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #3 İndex in yanındaki 1'i sil ya da internette araştır onun ana sayfa olduğunu gösteren kodlar var Artı 0 Eksi
KS KS 4 485264 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 32 22 Ağustos 2021 #4 1'i sildim düzeldi gerçekten Allah razı olsun ikşnize de teşekkür ederim Artı 0 Eksi